Connect with us

ALL MEDIA

Un cuplu tată-fiu în premieră la ,,Te pui cu blondele”

Published

on

 

Săptămâna aceasta, „Te pui cu blondele” testează puterea eredităţii. Un om de afaceri inteligent, cu o carieră de succes şi-a adus fiul de numai 11 ani în competiţia cu armata de blonde a lui Negru. Cei doi vor forma o echipă puternică şi dispusă să le dovedească superbelor domnişoare că împreună sunt imbatabili. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, micuţul Michael e determinat să facă dovada faptului că a moştenit inteligenţa tatălui său. Mai mult, chiar dacă este încă foarte tânăr, Michael se poate lăuda cu un bagaj considerabil de cunoştinţe generale.

Eric şi Michael Behar vin miercuri, 13 octombrie, de la 20.30 la „Te pui cu blondele”. Cei doi sunt evrei de origine, tatăl fiind om de afaceri, iar micuţul Michael, elev în clasa a VI-a.

Nu este prima dată în acest sezon când doi membrii ai aceleaşi familii vin la „Te pui cu blondele” şi nici când un copil arată ce înseamnă să faci performanţă. În ediţiile trecute, doi gemeni ingineri în domeniul aerospaţial au venit să-şi măsoare forţele cu blondele lui Negru, iar 3 olimpici internaţionali de doar 12 ani au reuşit să plece acasă cu 15.300 Ron, câştigând lupta cu cele 50 de blonde. Este însă o premieră a emisiunii faptul că un tată a venit însoţit de fiul său în această competiţie de cultură generală. Pentru o astfel de echipă, blondele vor trebui să se unească la rândul lor şi să se concentreze cât pot de bine pentru a reuşi să dovedească din nou faptul că relaţia dintre inteligenţă şi culoarea părului este un simplu mit.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending