Connect with us

Podcast

Un dialog terapeutic cu Oana Pellea : “AM AVUT DOUĂ MARI IUBIRI” | Fain & Simplu cu Mihai Morar

Published

on

Oana Pelea este invitatul celui mai nou episod de podcast Fain & Simplu cu Mihai Morar, episodul cu număr 162 și, în același timp, episodul care a atins un nou record de audiență. Fain & Simplu a depășit pragul de 400.000 de abonați.

Cu o carieră de peste 40 de ani, una dintre cele mai îndrăgite și importante actrițe de teatru și film din România, propune un dialog care cuprinde una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care o putem face vieții, dar și nouă înșine. O călătorie spre cunoașterea de sine, puterea spiritului și esența fericirii.

Oana Pellea declară că singura ei meserie este aceea de ,,a dărui”. Acesta este, cu adevărat, un episod care ne dăruiește frumosul în toate aspectele lui. De la povești pline de emoție și lecții esențiale, la modele de iubire, bunătate și generozitate.

„VEZI UN PODCAST TERAPEUTIC. Probabil primul podcast la care ia parte Oana Pellea. Nu am alte cuvinte de a descrie bucuria de a o avea invitată la conferința Fain & Simplu x Ateneul Român. Dialogul e acum disponibil pe Youtube și pe Spotify, Apple, Google Podcasts.

Vocea Oanei Pellea este vindecătoare, cuvintele Oanei Pellea sunt binecuvântatoare. Gândurile Oanei Pellea sunt terapeutice. Omul Oana Pellea este binefăcător. Nu pot sa spun mai multe despre acest dialog, pentru ca îmi dau lacrimile. De Fericire. Ascultați, va rog, acest manual gratuit despre acum sa alegi sa fii fericit. Și căutați binefacerea Oanei Pellea cât puteți voi de des…

https://youtube.com/watch?v=YvBgnJuzFw4%3Fsi%3DtmpO5yqE9OJXoxrh
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending