Connect with us

Evenimente

Un director model pentru elevii Colegiului Tehnic de material rulant pentru transporturi feroviare (galerie foto)

Avatar

Published

on

Radar de Media a desemnat cel mai popular director din toate liceele din Romania: Rudnic Monica de la Colegiul Tehnic de material rulant pentru transporturi feroviare.

Colegiul Tehnic de material rulant pentru transporturi feroviare, cunoscut sub numele de Liceul 11 Material rulant, a avut ieri balul de boboci. Atat noi, cei de la Primaria Municipiului Bucuresti, cat si publicul prezent am avut parte de multe surprize care mai de care mai frumoase.

Emotiile au fost mai multe pentru noi cei care am privit spectacolul oferit de elevi. Sapte perechi s-au intrecut pentru a ocupa locul 1, dar din pacate,  ca la orice concurs de miss numai o singura pereche se alege cu acest titlu.

Comentarii

1 Comment

1 Comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Evenimente

  E! Entertainment transmite LIVE de pe covorul roşu „THE 2020 EMMY AWARDS”

  Avatar

  Published

  on

  Pe măsură ce starurile se adună în mediul virtual pentru cea mai importantă noapte din industria televiziunii, Giuliana Rancic și Vivica A. Fox sunt gazdele E! Live From The Red Carpet: The 2020 Emmy Awards, pentru a aduce fanilor interviuri amuzante și reale, precum și cele mai spontane reacții ale celor mai mari vedete, alături de corespondentul E! Style, Brad Goreski, Naz Perez și gazda E! News / The Rundown, Erin Lim.

   

  E! va oferi cea mai extinsă acoperire a acestor premii pe TV, în mediul digital și pe platformele de socializare din Universal Lot în Universal City, California, luni, 21 septembrie, de la ora 1:00 a.m.  în reluare de la ora 18:00 și ora 20:00.

   

              E! Live From The Red Carpet este produs de Den of Thieves. Producători executivi sunt: Jesse Ignjatovic, Evan Prager, Barb Bialkowski și Amanda McPhillips.

   

   

   

  Comentarii

  Continue Reading

  Evenimente

  Programul Nopții Albe a Filmului Românesc pentru data de 18 septembrie

  Avatar

  Published

  on

              Peste 35 de lungmetraje și scurtmetraje vor rula în 12 locații din București și Cluj-Napoca, într-o singură noapte, pe 18 septembrie, la Noaptea Albă a Filmului Românesc. Vizionările unora dintre filme vor fi urmate de discuții cu invitații speciali ai evenimentului, care vor da detalii din culise și vor răspunde întrebărilor publicului până târziu după miezul nopții.

   

  Biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro și la casierii. În locațiile cu intrare liberă, accesul se va face în baza unei rezervări, însemnând un bilet cu valoare zero achiziționat pe Eventbook.ro (Unteatru, Apollo111 Teatrul, Galateca). Excepție fac Happy Cinema (bilete pe www.happycinema.ro și la casierie), Hollywood Multiplex (doar la casierie), J’ai Bistrot (rezervări prin telefon).

   

              Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială necesare în această perioadă. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

  BUCUREȘTI

  Cinema sub clar de lună – Calea Victoriei 192A
  20:00 – Malmkrog, r. Cristi Puiu, 200’ | avanpremieră

  Cinema Muzeul Țăranului Român – Open Air
  19:45   Început, r. Răzvan Săvescu, 80’ | avanpremieră
  21:30   Și poate mai trăiesc și azi, r. Tudor Cristian Jurgiu, 73’ | avanpremieră
  23:15   Tipografic Majuscul, r. Radu Jude, 128’

  Cinema Elvire Popescointerior
  18:30    Acasă, r. Radu Ciorniciuc, 86’ | premieră

  Cinema Elvire Popescoopen air
  20:30   Profu’, r. Alex Brendea, 82’ | avanpremieră
  22:30   Lemn, r. Monica Lăzurean-Gorgan, Michaela Kirst, Ebba Sinzinger, 97’ | avanpremieră

  Amfiteatru TNB
  23:00  30 de ani și 15 minute, r. Ștefan Mandachi, 95’ | avanpremieră

  Cinemateca Union
  18:00   Apa ca un bivol negru, r. Andrei Cătălin Băleanu, Petre Bokor, Iosif Demian, Stere Gulea, Roxana Pană, Dan Piţa, Dinu Tănase, Mircea Veroiu,  62’ | versiune restaurată
  20:00   Balanța, r. Lucian Pintilie, 105’ | versiune restaurată
  22:30   Cardinalul, r. Nicolae Mărgineanu, 97’

  Hollywood Multiplex – București Mall
  19:00   Și atunci… ce e libertatea ?, r. Andrei Zincă, 132’ | avanpremieră
  22:00   5 minute, r. Dan Chișu, 103’ | avanpremieră

  Happy Cinema – Liberty Mall
  Sala 3
  19:30   Urma, r. Dorian Boguță, 105’
  22:00   Colectiv, r. Alexander Nanau, 109’
  Sala 4
  19:30   Cărturan, r. Liviu Săndulescu, 90’
  21:30   Zavera, r. Andrei Gruzsniczki, 96’

  J’ai Bistrot  (*rezervări la 031 426 20 47)
  19:45 Scurtmetraje românești din selecția TIFF 2020 (I), 210’

  Apollo111 Teatrul (*intrare liberă)
  18:00   Heidi, r. Cătălin Mitulescu, 96’
  20:30   Casa cu păpuși, r. Tudor Platon, 68’ | avanpremieră
  22.00   Ivana cea Groaznică, r. Ivana Mladenovic, 86’

  Unteatru – open air (*intrare liberă)
  19:45   Scurtmetraje românești din selecția TIFF 2020 (II), 77’
  21:30   Călătoria fantastică a Maronei, r. Anca Damian, 91’

  Galateca (*intrare liberă)
  19:45   Totul nu va fi bine, r. Adrian Pîrvu, Helena Maksyom, 82’ |  avanpremieră  
  21:30   Maria, Regina României, r. Alexis Cahill, 110’

  CLUJ-NAPOCA
  Cinema Victoria 
  23:15   5 minute, r. Dan Chișu, 103’ | avanpremieră
  01:00   Casa cu păpuși, r. Tudor Platon, 68’ | avanpremieră 

   

   

  Comentarii

  Continue Reading

  Evenimente

  Concertul Damian Drăghici & Brothers „Mulţumesc! #Iamgrateful” va fi susținut în aer liber

  Avatar

  Published

  on

              Convins că arta nu poate sta pe loc, Damian Drăghici se adaptează vremurilor și merge până la capăt pentru a depăși situația provocată de pandemie, făcând un pas major pentru a reveni pe scenă în faţa publicului.

   

              Damian Drăghici & Brothers împreună cu organizatorii concertului „Mulțumesc! #Iamgrateful”, vin în întâmpinarea tuturor admiratorilor săi cu precizări importante legate de modalitatea și condițiile de desfășurare. Pentru asigurarea măsurilor de siguranță și prevenire a contaminării cu noul coronavirus, atât pentru public, dar și pentru întreaga echipă implicată în organizarea concertului, în conformitate cu regulile impuse prin cel mai recent ordin emis de autorități cu privire la organizarea concertelor, spectacolelor sau a manifestărilor culturale, organizatorii au decis ca evenimentul să se desfășoare în aer liber, într-un spațiu deschis. De asemenea, pentru asigurarea distanțelor necesare între spectatori, concertul va avea trei reprezentații, în trei zile diferite.

   

              Așadar, concertul „Mulțumesc ! #Iamgrateful” programat inițial la Sala Palatului, în data de 28 septembrie, a fost mutat la ARENELE ROMANE din București și va avea loc în zilele de 28, 29 și 30 septembrie, de la ora 20:00.

  Important pentru persoanele care dețin bilete valabile pentru concertul Damian Drăghici & Brothers „Mulţumesc! #Iamgrateful”

   

              Agențiile care au vândut bilete pentru acest spectacol vor transmite un email către toate persoanele deținătoare de bilete, ce va cuprinde detaliile legate de ziua în care vor putea participa la concert, precum și noile bilete în funcție de categoria de loc.

   

  Persoanele care, din motive obiective, nu pot participa la una dintre cele trei zile de concert, pot preschimba biletele într-un voucher, valabil până la data de 30 septembrie 2021. Acesta va putea fi utilizat la unul dintre concertele artistului Damian Drăghici, până la data valabilității voucher-ului. Pentru emiterea acestui voucher, spectatorii sunt rugați să transmită o solicitare pe adresa de email contact@damiandraghici.ro, până la data de 15 septembrie 2020.

   

  De la folclor, pop instrumental, new age, world music, la muzică jazz la nai, ritmurile muzicale care au făcut înconjurul lumii și au cucerit inimile spectatorilor, energia vibrantă și distracția la cele mai înalte cote sunt doar câteva dintre ingredientele celei mai ample producții artistice marca DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS, un concept plin de emoție realizat în semn de recunoștință pentru minunatul său parcurs artistic, la împlinirea vârstei de 50 de ani.

  Alături de trupa sa „Damian & Brothers”, de nume celebre ale scenei românești, dar și de invitați speciali, Damian va celebra vârsta de 50 de ani, în compania publicului, printr-un concert aniversar excepțional, intitulat „MULȚUMESC ! #iamgrateful”.

  Timp de aproximativ două ore, toți cei prezenți vor fi purtați într-o călătorie retrospectivă emoționantă, în care vor savura pas cu pas povestea muzicală a vieții sale, trecând prin diversitatea stilurilor muzicale abordate de-a lungul timpului, care l-au inspirat pe artistul Damian Drăghici și i-au influențat cariera muzicală, pornind de la folclor, jazz, rock sau muzică clasică, interpretări ale unor melodii veritabile, prezente în inimile românilor, ce aparțin mai multor generații.

   

   

  Comentarii

  Continue Reading
  Advertisement

  Facebook

  PREMIILE RADAR DE MEDIA

  Trending

  google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0