SOC. Un fost mogul de presa este in spatele achizitionarii drepturilor TV ale Ligii I. Vezi despre cine e vorba! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

SOC. Un fost mogul de presa este in spatele achizitionarii drepturilor TV ale Ligii I. Vezi despre cine e vorba!

Published

on

Problema drepturilor TV din Liga 1 în perioada 2014/2019 agită spiritele în fotbalul românesc, miza este uriaşă, de sute de milioane de euro, totul pornind de la comunicatul ambiguu pe care LPF l-a postat pe site vizavi de faptul că a vîndut drepturile Ligii I pentru următoarele cinci sezoane.

Ultima bombă aruncată pe piaţă are legătură cu patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, care s-ar afla în spatele firmei Intel Sky Broadcast Limited, un off-shore din Malta, societate care a cumpărat drepturile pentru colosala sumă de 173 milioane de euro. Sursele FANATIK.RO susţin însă că omul din umbră ar fi, cum v-am anunţat deja, mogulul Adrian Sîrbu, „beneficiarul secret” din spatele întregii afaceri!

Informaţia care a zguduit mass-media din România şi publicată de fanatik.ro., conform căreia Adrian Sîrbu se află în spatele firmei care a achiziţionat drepturile TV, este confirmată acum şi de sursele celor de la Gazeta Sporturilor, scriu cei de la Fanatik.

Astfel, lumea se întreabă de ce Adrian Sîrbu nu apare, ba mai mult ar nega o implicare în această tranzacţie colosală a drepturilor TV. Poziţia defensivă a lui Sîrbu poate fi foarte bine pusă în legătură cu interdicţia pe care mogulul media o are, timp de trei ani, de a nu mai activa în domeniul televiziunii după despărţirea de CME. Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă pe piaţă şi îşi calculează paşii foarte atent, cu inteligenţa-i caracteristică. Momentan, doreşte să rămînă în anonimat, pentru a-şi reconstrui de acolo imperiul. După divorţul de CME, Sîrbu a primit un pachet financiar de compensaţii, în valoare de 5,4 de milioane de dolari, pe care nu poate risca să-l pună în pericol în nici un fel.

Practic, este o lovitură devastatoare pentru DigiSport, Antena 1 și DolceSport! Mogulul Adrian Sîrbu a achiziţionat, alături de „Grupul de la Monte Carlo”, drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal pentru următorii cinci ani!

Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat în spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Sîrbu au mai intrat în tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită „Grupul de la Monte Carlo”! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Sîrbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, bineînţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro, incheie sursele citate mai sus.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending