Un grup de investitori din Hong Kong au preluat Forbes Media - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Un grup de investitori din Hong Kong au preluat Forbes Media

Published

on

Compania Forbes Media LLC, care editează revista Forbes, a vândut un pachet majoritar de acţiuni unui grup de investitori internaţionali, cu sediul în Hong Kong, noteaza Mediafax.

După 97 de ani în care Forbes Media a fost deţinută de familia Forbes, compania a anunţat că a vândut un pachet majoritar de acţiuni companiei Integrated Whale Media Investments, un grup de investitori internaţionali cu sediul în Hong Kong, informează bbc.com.

Familia Forbes a anunţat că va continua să deţină un pachet “semnificativ” de acţiuni la Forbes Media.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, însă în urma acestei vânzări, valoarea companiei Forbes Media este estimată la 475 de milioane de dolari, după cum au declarat surse pentru cnbc.com.

Grupul Integrated Whale Media Investments (IWM) este condus de compania Integrated Asset Management (Asia) Limited (IAM). IAM este o companie de investiţii din Hong Kong, care a fost înfiinţată de omul de afaceri Tak Cheung Yam şi care are expertiză în telecomunicaţii, finanţe şi tehnologie.

Un alt investitor semnificativ în IWM este omul de afaceri din Singapore Wayne Hsieh, cofondator al companiei ASUSTeK Computer.

Forbes Media va continua să îşi desfăşoare operaţiunile la nivel internaţional sub acest nume şi va avea în continuare sediul central în Statele Unite ale Americii.

Foto Credit: Forbes

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending