Connect with us

Reality Show

Un luptător SIAS intră în cea mai dificilă cursă cu obstacole din lume, Ninja Warrior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

La Ninja Warrior România, oameni obișnuiți, din medii diferite, dau piept cu cea mai dificilă cursă cu obstacole din lume pentru a-și depăși limitele.

Săptămâna trecută, 45 de concurenți s-au confruntat cu cea mai mare provocare din viața lor, însă doar zece au ajuns în semifinale. Duminica aceasta, de la ora 20:00, noi obstacole îi așteaptă pe alți 45 de români care vor încerca să sfideze limitele în cel mai puternic show din lume.

Un polițist din cadrul SIAS (Serviciul de Intervenții și Acțiuni Speciale) va încerca să ducă la bun sfârșit o nouă misiune: atingerea buzzer-ului care-l poate duce mai departe în show-ul Ninja Warrior România. ”Sunt foarte multe jocurile care nu-ți permit să greșești. În meseria mea, o greșeală te poate costa viața, iar frica face parte din ceea ce fac eu zilnic. Nu cred că se poate bucura cineva că se trage foc asupra lui. Te copleșește! Se spune că în munca mea colegii sunt totul, iar ei pentru mine sunt a doua familie”, spune acesta înainte de a intra în cursa care-i poate aduce 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior.

Cine sunt cei care vor reuși să ducă la bun sfârșit cele două trasee și să ajungă în semifinalele show-ului, vedem duminica aceasta, de la ora 20:00, la PRO TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending