Connect with us

Reality Show

Un nou concurent a părăsit SURVIVOR ALL STAR,, înaintea celui mai important anunț: ”În fața voastră este ultima săptămână a sezonului suprem”

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

A venit clipa anunțului așteptat de la startul primului fluier din acest sezon, seara în care bucuria s-a instalat pe chipurile concurenților și în care au simțit că totul a meritat. Cinci dintre cei mai puternici și mai curajoși se vor bucura de ultima etapă a show-ului, în doar câteva zile și doar trei vor ajunge în finala live. Până atunci, a mai rămas puțin, iar tensiunea este mai puternică ca niciodată în Survivor All Stars.

Aseară, într-o atmosferă încărcată deja de emoție și stres, combatanții s-au luptat pentru o recompensă importantă: o seară într-o vilă, cu o masă copioasă și o petrecere frumoasă, un festin atât de aproape de final. Iancu, cel care avea Imunitatea, a fost primul căpitan și l-a ales pe Robert să-i fie adversar. Primul i-a ales pe Zanni și TJ să-i fie colegi, iar cel de-al doilea pe Sorin și Andrei.

Ce a urmat a fost cumva așteptat, dar pe de altă parte, la fel de tensionat: voturile colegilor l-au trimis pe Zanni la Duel, pentru a cincea săptămână la rând, iar decizia lui Iancu a fost ca TJ Miles să-i fie adversar. După o luptă în care emoția a fost la putere, cel din urmă a pierdut și a fost nevoit să-și ia la revedere de la colegi.

”În viață trebuie să evoluez. Acum că am ajuns aici, mulțumesc lui Dumnezeu, celor care m-au adus aici, Franciskăi, că am cunoscut o femeie ca ea și că am putut să o cer de nevastă la Survivor, o amintire care o să fie cu mine până mor. Am avut tot felul de clipe frumoase, ștafete, puncte, finalizări, un roller coaster incredibil de frumos. Aș putea să scriu o carte”, a spus fostul Faimos, înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție.Cu adevărat surprinzător și încărcat de bucurie a fost următorul anunț făcut de prezentatorul show-ului: ”Five Stars – cinci stele. Ce aveți în fața voastră este o nouă săptămână de Survivor, dar are o caracteristică aparte – este ultima săptămână a sezonului suprem”. În doar câteva zile, un concurent va ridica trofeul deasupra capului. Cine va fi? Andrei, Iancu, Robert, Sorin sau Zanni?

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending