Connect with us

A-Z NEWS

Un nou drum de 2 km a fost inaugurat în Nordul Capitalei

Published

on

Reclame

Autoritățile locale din Tunari și dezvoltatorul ansamblului Cosmopolis au finalizat lucrările la noul drum care leagă localitatea Tunari de cel mai mare retail park din Nordul Capitalei – Cosmopolis Plaza.

Această nouă cale de acces rutier, cu o lungime de 1,8 kilometri, este rezultatul unei coordonări urbanistice public-private, care are ca scop să ofere acces ușor și rapid la cea mai mare arie comercială din zonă.

Noul drum este prevăzut cu o bandă pe sens și este accesibil tuturor locuitorilor din Tunari și localitățile învecinate, care vor să facă cumpărături de la magazinele din retail park-ul Cosmopolis Plaza, fără a necesita trecerea prin cartierul Cosmopolis.

Lucrările la acest proiect au început în luna septembrie a anului 2023 și au fost finalizate într-un timp record de doar 6 luni.

Tronsonul de aproape 2 km inaugurat acum face parte din viitoarea șosea, care va conecta în viitorul apropiat localitatea Tunari și localitățile învecinate direct la Autostrada A3, via Cosmopolis Plaza.

Este o facilitate deosebită pentru toți locuitorii din zona de Nord a Capitalei. Această nouă rută unește comunități și este o oportunitate pentru toți locuitorii din împrejurimi de a avea acces la un spațiu modern de cumpărături și la produse de înaltă calitate. Suntem încântați să fim parte din realizarea acestui proiect și să contribuim la dezvoltarea continuă a zonei.

În numele echipei Cosmopolis, dorim să mulțumim autorităților locale din Tunari pentru implicare și colaborarea în acest proiect. Rezultatul pe care l-am obținut împreună este dovada că în România pot fi făcute lucrări de calitate, în timp scurt de execuție și care să ofere beneficii reale locuitorilor”, a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis. Opus Land Development are printre planurile de investiții din acest an și extinderea cartierului Cosmopolis, care are acum peste 15.000 de locuitori, dar și aducerea de branduri internaționale importante în Cosmopolis Plaza – cel mai mare retail park din Nordul Capitalei.

Cosmopolis – Cel mai amplu proiect rezidențial din România construit după 1989

  • 430 milioane de Euro investiție
  • 15.000 locuitori la finalul lui 2023
  • Peste 50 piscine exterioare
  • 4 parcuri
  • 4 locuri de joacă
  • 1 biserică ortodoxă
  • 1 moschee
  • centru medical (Affidea Cosmopolis)
  • retail park (Cosmopolis Plaza)

Alte facilități: plajă privată pe malul lacului natural din apropiere, terenuri de sport (1 teren fotbal, 1 teren tenis privat), servicii de pază și supraveghere cartier 24/24h – atât prin intermediul echipelor de pază, cât și al camerelor fixe de supraveghere, transport pe ruta Pipera și retur, sală de fitness (Cosmopolis Gold Gym), birou pentru impozite și taxe locale, service auto (ITP + vulcanizare), spălătorie auto.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending