Un nou episod din Las Fierbinți, astăzi, la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Un nou episod din Las Fierbinți, astăzi, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dacă e loc de superstiții cu pisica neagră, sigur e și loc de distracție!

A mai început o săptămână, dar ăsta e semn bun. Cum deja e marți, înseamnă că de la 20:30, românii au program: se pun în fața televizoarelor pentru a vedea prin ce peripeții amuzante și încărcate de voie bune mai trec personajele lor preferate din cel mai iubit serial de comedie, Las Fierbinți.

Săptămâna începe cu probleme mari… ca de fiecare dată! Cu prima se va confrunta chiar Rață când va încerca să plece cu mașina spre Slobozia pentru o cursă importantă. Prin fața lui va trece o pisică neagră. Semn clar – i se va întâmpla ceva. Norocul lui? De față vor fi Celentanto și Firicel. Ce rezolvare au cei doi? Nu trebuie ratat episodul pentru a vedea.

Tot cu gânduri mari e și primarul Vasile. Hotărât să continue să o impresioneze pe Eugenia, el îi va cere ajutorul lui Robi într-o treabă extrem de serioasă. Despre ce e vorba și cum se va descurca… noi vedem curând!

Indiferent de câte situații ar apărea, un lucru e clar și rămâne constant: nici în această seară nu ar trebui ratat primul episod al săptămânii din serialul care continuă să scrie istorie în România.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending