Connect with us

Emisiuni

Un nou interviu in exclusivitate la TVR INFO

Published

on

TVR INFO difuzează duminică, 11 decembrie, de la ora 14.30, sub titlul INFO+ Interviuri, un interviu acordat în exclusivitate de Jamie Shea, adjunctul asistentului Secretarului General al NATO, realizatorului TVR Ion Stavre. Temele de discuţie sunt potenţialele crize din domeniul securităţii nord-atlantice, dar şi ratificarea acordului româno-american privind scutul antirachetă.

 

Invitat în ţara noastră cu prilejul ratificării acordului mai sus menţionat, Jamie Shea a primit, din partea Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti, titlul de doctor honoris causa pentru contribuţia sa la înfiinţarea, în cadrul SNSPA, a unui centru NATO, unde s-au instruit oficialii români care sunt acum membri ai structurilor nord-atlantice.

Fost purtător de cuvânt al NATO în perioada 1993-2000 şi în timpul războiului din fosta Iugoslavie, Jamie Shea este, în prezent, profesor la Colegiul Europei din Bruges şi director adjunct la cartierul general al NATO. Aria sa de responsabilitate cuprinde previziunile privind apariţia potenţialelor crize din domeniul securităţii nord-atlantice, în mod special războaiele cibernetice.

Telespectatorii TVR INFO vor putea afla, duminică, 11 decembrie, care vor fi urmările ratificării acordului româno-american, dar şi alte informaţii privind securitatea zonei nord-atlantice, direct de la unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai integrării României în NATO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending