Connect with us

Business

Un nou magazin de încălţăminte, genţi şi accesorii ANNA CORI a fost inaugurat în Bucureşti Mall – Vitan

Published

on

Iubitoarele de fashion, cele care caută design-uri originale, rafinate, dar şi o calitate excepţională au acum un nou motiv de a vizita Bucureşti Mall – Vitan. În data de 19 mai a avut loc inaugurarea unui nou magazin de incaltaminte ANNA CORI in Bucuresti, eveniment la care au fost prezente numeroase vedete, bloggeri şi vloggeri din fashion-ul românesc.

 

Conform datelor prezentate pe blogul oficial ANNA CORI, inaugurarea noului magazin a fost un eveniment mai mult decât reuşit. Magazinul cu o suprafaţă destul de extinsă (115 mp) a devenit neîncăpător datorită numărului impresionant de vizitatori.

Brand-ul ANNA CORI are în spate o poveste de succes, pornită acum 27 de ani, Fabrica DENIS, proprietara acestui brand, devenind una dintre cele mai moderne şi apreciate fabrici de încălţăminte şi marochinărie din estul Europei în prezent, oferind tuturor iubitorilor de fashion produse comercializate în propria reţea de magazine din ţară sub brand-urile ANNA CORI şi DENIS.

 

La evenimentul de deschidere au participat cei mai în vogă bloggeri şi vloggeri de fashion ai momentului, alături de ambasadorul brand-ului ANNA CORI – Anca Lungu. În continuare vă prezentăm câteva impresii ale vedetelor prezente la inaugurare (sursa aici).

 

Anca Lungu, brand ambassador ANNA CORI, s-a declarat încântată de oportunitatea de a face parte din echipa care a reuşit să creioneze această poveste de succes. La inaugurare a fost prezentă şi Alina Ceuşan, care a apreciat produsele de calitate ANNA CORI, pe care le-a descoperit încă din 2010: „atunci când i-am cumpărat surorii mele Carla o pereche de pantofi roşii, cu ocazia Crăciunului”.

 

Diana Enciu şi Alina Tanasă – Fabulous Muses – s-au declarat plăcut surprinse de calitatea şi design-ul produselor brand-ului românesc, pe care îl şi susţin de altfel.

Advertisement

 

Iată ce a declarat şi Laura Giurcanu, un nume foarte cunoscut în lumea fashion-ului şi a vlogging-ului: „O atmosferă extraordinară, plină de energie, frumoasă. ANNA CORI este un brand românesc excepţional. Mulţumesc.”

 

Laura Muşuroaea, o altă reprezentantă a beauty vlogging-ului românesc, a declarat că este încântată să găsească produse fresh, moderne şi fabricate chiar la noi în ţară.

 

„La ANNA CORI am avut plăcuta surpriză de a întâlni oameni minunaţi şi plini de energie bună. Mă bucur să descopăr un brand românesc pentru care calitatea produselor şi designul acestora primează.” – a spus şi Antonia Negrău în cadrul coffee-meeting-ului organizat la deschiderea noului magazin ANNA CORI.

 

Noemi Meilman, prezentă de asemenea la inaugurare, a menţionat că este îmbucurător faptul că brand-ul ANNA CORI este unul românesc şi că reuşeşte să realizeze modele atât de deosebite. Aceeaşi apreciere a fost arătată şi de Irina Markovits, care a avut doar cuvinte de laudă pentru evoluţia brand-ului care a ajuns la un număr de peste 30 de magazine în întreaga ţară.

 

Scenografa Beatrice Dinu şi artist designer-ul Cristina Gazner Cristescu şi-au declarat, de asemenea, încântarea faţă de prezenţa brand-ului ANNA CORI pe piaţa românească.

Advertisement

Povestea de succes ANNA CORI continuă – în perioada următoare va fi inaugurat un nou magazin într-un alt mall bucureştean.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending