Connect with us

Omid Ghannadi se alături Adelei Pârvu – designer de interior, Alinei Vîlcu – arhitect și lui Dragoș Bucur în echipa Visuri la cheie! Arhitectul, în vârstă de 30 de ani, are o vastă experiență în domeniu și este unul dintre cei mai apreciați tineri arhitecți-designeri de la noi din țară. Cu o pasiune nemărginită pentru design și un interes deosebit pentru caracterul uman, Omid a găsit în această artă cel mai bun mod de a-și exprima personalitatea. 

A absolvit facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a început practica în 2008. Stilul lui, cu influențe orientale și europene, poate fi ușor recunoscut prin amestecul inedit de materiale, culori și texturi, prin care creează un limbaj specific pentru fiecare spațiu.

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi

Omid Ghannadi

Omid Ghannadi

În primele două sezoane Visuri la cheie, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Andrei Samoil, împreună cu Dragoș Bucur, au reușit să aducă bucuria în viețile oamenilor, cărora le-au renovat și construit 15 locuințe.

Pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, Adela, Alina, Omid și Dragoș Bucur vor merge prin țară pentru a le schimba destinele unor oameni cu care viața a fost dură.

Încântat de acest proiect, Omid Ghannadi a declarat: ”De când mi-am început activitatea în acest domeniu minunat, mi-am dorit să îmi folosesc cunoștințele profesionale în zona socială. Întâmplarea a făcut să am această oportunitate extraordinară și, astfel, să îmi pot începe drumul mai concret în această direcție. Văd emisiunea Visuri la cheie ca o provocare, dar și o experiență valoroasă pe care nu o poți avea decât în acest context. Îmi doresc ca fiecare clipă din munca mea să fie în totalitate în folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem în meseria noastră să fie o unealtă pentru a le face acestora viața mai ușoară. Aș vrea ca tristețea din ochii lor să se transforme în fericire.”.

Caravana Visuri la cheie pornește astăzi, iar echipa emisiunii este pregătită să facă cunoștință cu oameni frumoși, cărora să le aducă fericirea în suflete și în locuințe.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending