Connect with us

Emisiuni

Un nou membru se alătură juriului X Factor

Redactia Radar de Media

Published

on

În cel de-al doilea episod „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, un nou membru se alătură juriului X Factor.

Mii de kilometri străbătuţi, aproape 5000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1. Căutările nu au fost deloc uşoare, mii de concurenţi venind la „X Factor” să convingă că merită un loc pe scenă. Fără bariere de vârstă sau stil, „X Factor” i-a primit pe toţi. De la adolescenţi, la adulţi de până la 75 de ani, de la interpreţi solo, la grupuri, fiecare a încercat să impresioneze în felul lui.

Este şi cazul lui Radu Silviu, un brutar în vârstă de 33 ani de ani, convins că îi poate impresiona pe juraţi cu melodia lui Mihai Mărgineanu – „Mă iubeşte femeile”. Showmanul Horia Brenciu a înregistrat întreg momentul şi i l-a trimis chiar lui Mărgineanu, pentru a-i ajuta cu o părere. Ce a răspuns artistul, rămâne de văzut vinerea aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

Foto: Antena 1 / Gabriela Arsenie

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending