Connect with us

Seriale

Un nou personaj cheie vine în sezonul 2 din serialul CLANUL, la PRO TV!

„Ce să zic Costoiule, cine știe ce polițiști nu văd să fi scos, dar bine că ai scos interlopi performanți”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Duminică, de la 20:00, povestea din serialul CLANUL continuă în episodul 2 – Noaptea întrebărilor fără răspuns! După ce Bebe află că a fost trădat de unul dintre oamenii săi, bănuielile sale nu se vor opri. „Avem cârtiță pe lângă noi, și nu că avem, e lipită de casa asta. Știe tot”, va spune Tătuțu.

Ambele tabere încep să-și dea seama că adevăratele cârtițe nu au fost prinse, planurile lor sunt desconspirate în continuare, iar Bebe și Costoiu sunt mai determinați ca niciodată să afle numele celor care sunt, de fapt, infiltrați. „S-a dus Dima și am crezut că am rămas cu partea bună a echipei, dar nu pot să nu mă gândesc că i-am pătat numele nevinovat și cârtița zburdă liberă pe aici”, va spune Costoiu.

Bebe, însă, nu trebuie să se ferească doar de poliție. Are suficienți dușmani pe urmele lui: „Măcelare, uită-te bine la mine, mie nu mi-e frică de tine că răul mi l-ai făcut, dar ție să-ți fie de mine, că am notă de plată lungă să-ți fac. A trecut moartea pe lângă tine, moartea ți-a luat mirosul, Măcelare și data viitoare nu mai scapi, ascultă la mine!” – cine îi va spune asta lui Bebe, aflăm duminică într-un nou episod.

Nici în tabăra lui Costoiu lucrurile nu se așează cum trebuie. Comisarul va fi tras la răspundere de Inspectoarea Olivia, personaj interpretat de către Elvira Deatcu, care va veni să facă ordine și să-l tragă la răspundere: „Ce să zic Costoiule, cine știe ce polițiști nu văd să fi scos, dar bine că ai scos interlopi performanți”.

Care vor fi cele mai potrivite răspunsuri, cum va continua lupta dintre poliție și mafie și dacă se descoperă vreuna din cârtițe aflăm duminică, de la 20:00, în CLANUL. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. CLANUL – Focul nu iartă!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending