Connect with us

Seriale

Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela – Ce-i al tău e și al meu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză. Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele. „Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului  Adela.  A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera,  este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor  ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job. . . Poate chiar prea implicată (râde)”, a declarat Iulia Verdeş.

            Acţiunile ei complică lucrurile încă din primul sezon al ultimului capitol Adela. „V-am chemat pe toţi aici pentru că vreau să ne punem de acord. Reprezint firma care se ocupă de executarea televiziunii. Am nevoie de voi să vă întoarceţi cu toţii la muncă. Lucian, tu te vei întoarce la Ştiri, Delia la Marketing, Paul Director de Programe, Mihai la Juridic şi Călin la IT. Trebuie să economisim şi salariile voastre sunt justificate doar dacă vă întoarceţi la muncă!”, li se va adresa ea acţionarilor pe care i-a convocat de urgenţă la televiziune”. Cum vor reacţiona aceştia la primirea veşti şi ce întorsătură vor lua lucrurile la apariţia noului personaj, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale serialului Adela, începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Ultimul capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre aceştia, dar şi ce plan pregăteşte familia Andorinc pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending