Connect with us

Life Style

Un nou proiect muzical de amploare, gata sa arunce topurile din Romania in aer!

Published

on

Single-ul “Miami”, interpretat de Tony Ray ft. Emma & Mr.Funky, tocmai a fost lansat pe piata muzicala romaneasca si este gata sa arunce topurile in aer, din Romania pana la Miami. Si asta pentru ca piesa este perfecta pentru zilele de vara si pentru playlist-urile din club, o piesa bounce, plina de ritm.

“Miami” este un summer-fresh, iar Tony Ray este la prima colaborare cu Emma & Mr.Funky, insa cu siguranta vor mai urma si alte piese. Tony Ray este producator muzical, compozitor, artist si DJ cu studii superioare in muzica si instrumente, semnat la ToCo International. Din 2004 a lucrat la United Media Music (studiourile K1), unde a produs piese pentru artisti precum Lavinia, Anda Adam, Andra, Laguna, Double D, Romania, Hora.

Dupa succesul cu “Geisha”, “Beautiful Night”, “Habibi” si mai nou, “Chica Loca”, care are la activ 4 milioane de vizualizari si inca nu se opreste aici, Tony Ray vrea sa “loveasca” si cu aceasta piesa. Vocea feminina de pe refren ii apartine Emmei, o tanara din Iasi care a studiat canto si a participat la multe concursuri muzicale, de care cu siguranta veti mai auzi.

Mr.Funky este un nume nou pe piata muzicala din Romania, insa multi il cunosc dupa proiectul lui hip-hop, alaturi de trupa Partial, acesta avand nickname-ul Antidot. Face muzica hip-hop de la 10 ani pana in prezent, cu multe concerte la activ, in majoritatea oraselor din Romania si Chisinau, alaturi de nume mari. Are un portofoliu de peste 40 de piese si diferite concursuri castigate la activ.

Mr.Funky este numele de scena pentru promovarea proiectelor internationale de acest gen, insa va lucra concomitent si la proiectul hip-hop alaturi de Slym, cu care formeaza trupa Partial. Single-ul “Miami” se bucura in prezent de un feedback bun din partea ascultatorilor, avand in vedere faptul ca de abia “a fost scos din cuptor”.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau