Connect with us

Life Style

Un nou rol pentru Ştefan Stan. Interpretul devine Mesagerul lui Măruţă

Published

on

Ştefan Stan, cel care a spart gheaţa şi a câştigat primul sezon Vocea României, devine de astăzi Mesagerul lui Măruţă.

Faptul că Măruţă face minuni este cunoscut, dar că şi-a găsit şi învăţăcel pe care l-a instruit într-ale faptelor bune, veţi vedea astăzi începând cu ora 17:30! Ştefan Stan devine oficial Mesagerul lui Măruţă! El va avea misiunea de a le arăta vedetelor că viaţa e frumoasă, le va împlini dorințe şi le va dărui zile de neuitat.

Ştefan a îndeplinit deja prima misiune în calitate de mesager – a răsfăţat-o pe Elena Merişoareanu de ziua ei, dar şi pentru împlinirea a 50 de ani de carieră. A însoţit-o pe cântăreaţă la salonul de înfrumuseţare, apoi a invitat-o împreună cu prietenele la un restaurant japonez unde bucătarul face spectacol gătind în faţa clientului. Doamnele s-au distrat gustând din preparate deosebite pentru prima dată, dar şi admirând jongleriile cu ingrediente.

Ştefan mai are de îndeplinit şi alte misiuni în calitate de mesager și de fiecare data va afla chiar de la Măruță ce surprize are de pregătit: Măruță îi înmânează câte un plic cu un bilet în care îi explică ce are de făcut şi îi dă detaliile.

Pe lângă noua provocare alături de Măruţă, Ştefan Stan pregăteşte şi surprize muzicale, iar despre asta va vorbi în emisiunea de astăzi.

catalin maruta new

În fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17:30, Cătălin Măruţă împreună cu invitaţii săi îşi aşteaptă telespectatorii să le fie alături pentru o oră şi jumătate de bună dispoziţie şi subiecte incendiare.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending