Connect with us

Premieră TV

Un nou serial are premiera în curând la DIVA, Detectivi particulari

Published

on

Foto Credit: DIVA

Îndrăgitul actor Jason Priestley face echipă cu actrița de origine canadiană Cindy Sampson în serialul de comedie și investigații Detectivi particulari (Private Eyes, 2016), ce are premiera la DIVA în 20 septembrie.  Sunt programate câte două episoade zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00. 

Jason Priestley îl interpretează pe Matt „Shadow” Shade, un impresar de hochei, care ajunge împreună cu detectivul particular Angie Everett să cerceteze circumstanțele suspicioase în care unul dintre clienții săi s-a îmbolnăvit. Tatăl lui Matt, Don Shade (Barry Flatman), împotriva voinței fiului său, angajează un detectiv particular pentru de a investiga incidentul. Niciunul dintre ei nu este pregătit pentru momentul în care Angie Everett (Cindy Sampson) preia cazul și decide să îi ajute în căutarea adevărului.

După această primă experiență, Matt decide să se asocieze cu Angie pentru a continua diverse investigații în Toronto.  În scurt timp cei doi ajung să colaboreze cu ușurință și o serie de personaje simpatice se alătură poveștii. Cazurile îi poartă în industria restaurantelor de lux, la curse de cai, pe insule izolate, în cluburi de hip-hop și karaoke, chiar și într-o secție de poliție din care „ dispare” un magician. Și după toată această varietate de decoruri, cel mai intens episod pare să fie cel în care fosta soție a lui Matt decide să îl viziteze. 

Serialul se bazează pe cartea thriller „The Code” a autorului G.B. Joyce, care are și o continuare independentă de serie, cu personajul principal „Brad Shade”.

Din 20 septembrie, de la ora 19:00, DIVA dă startul unor noi serii de investigații, cu o doză de umor și personaje carismatice, în Detectivi particulari!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending