Connect with us

Premieră TV

Un nou serial de acţiune vine la DIVA şi duce publicul Aproape în paradis

Foto Credit: DIVA

Published

on

            Din 24 mai la DIVA, serile de luni aduc o premieră în România, câte două episoade din serialul Aproape în paradis.

 

 

CHRISTIAN KANE (The Librarians, Leverage) are rolul principal în serialul Aproape în paradis și interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Forțat să se pensioneze din cauza unei afecțiuni care îi pune viața în pericol, unul dintre cei mai bun agenți decide să se retragă în Cebu, o insula liniștită din Filipine. Problemele încep când descoperă că acel loc liniștit pe care el l-a vizitat în urmă cu 15 ani, nu mai este așa cum și-l amintea, ci a devenit o destinație de lux, cu hoteluri, yachturi și o energie vibrantă.

 

El devine proprietar și manager al unui magazin de suveniruri din cadrul unui hotel de lux și încearcă să se adapteze la viața de pe insulă. Dar luxosul hotel atrage pe lângă elita bogată, și infractori celebri din întreaga lume, iar în ciuda tuturor eforturilor de a duce o viață retrasă și liniștită, Alex este atras într-o lume periculoasă, plină de situații stresante și acțiune. Dar marea lui problemă, și norocul nostru, este că îi și place!

Alex face în scurt timp echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist şi detectiv din Cebu. O femeie foarte frumoasă, Kai luptă mereu cu stereotipurile și trebuie să își demonstreze mereu abilitățile. Chiar dacă întâlnirea celor doi nu decurge bine, în timp, relația lor se îmbunătățește și învață să lucreze împreună.  Acesta este primul serial american filmat în totalitate în Filipine. Prezintă nu doar locații, dar și aspecte culturale inedite din această regiune exotică.

 

Richard Kind (din “Escroci de treabă”, “Bibliotecarii”, „Gotham”) este invitat special al serialului și, împreună cu ceilalți membri ai distribuției, ajută ca fiecare episod să fie imprevizibil și palpitant.

 

Începuturile de săptămână sunt mai dificile, dar DIVA invită publicul pentru 2 ore, Aproape în paradis, în serile de luni, de la 21:00, din 24 mai!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau