Connect with us

Premieră TV

Un nou serial în premieră vine la Antena 1 – Povești de familie

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            O antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească, serialul ”Povești de familie” va avea premiera luni, 2 august, de la ora 14:00, pe Antena1. 

 

 

Bazat pe formatul internațional ”La Rosa de Guadalupe”, ”Povești de familie” este o serie despre familia și societatea contemporană, care își propune în mod curajos nu doar să prezinte probleme cât se poate de actuale din realitatea de zi cu zi, ci și soluții realiste de rezolvare a lor.

 

Fiecare episod difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, începând cu data de 2 august, abordează în mod original subiecte dificile precum bullying-ul, relațiile de familie sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației. Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, acesta reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România și abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.

 

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, cei de acasă se pot regăsi în ”Povești de familie” și, cel mai important, ar putea descoperi o sursă de inspirație în rezolvarea propriilor probleme.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending