Un nou serial plin de crime misterioase, MISS MARPLE, în premieră, din 14 aprilie la DIVA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Un nou serial plin de crime misterioase, MISS MARPLE, în premieră, din 14 aprilie la DIVA

Published

on

Un nou serial de succes începe, în premieră la Diva, din 14 aprilie: Miss Marple (Agatha Christie’s Marple), difuzat de luni până vineri, de la ora 15:00.

Bazat pe romanele și povestirile celebrei scriitoare Agatha Christie, serialul urmărește aventurile lui Miss jane Marple (interpretată de Geraldine McEwann), o domnișoară trecută de prima tinerețe din orășelul liniștit St. Mary Mead. În timpul vizitelor pe care le face prietenelor sale din satele învecinate, Miss Marple întâlnește diverse cazuri de crime, contribuind, în stilul său caracteristic, la rezolvarea acestora.

Poliția privește cu anumite rețineri capacitatea lui Miss Marple de a analiza faptele misterioase, dar spiritul ei de observație și reputația câștigată de-a lungul timpului dovedesc că simțurile ei nu se înșeală.

Geraldine McEwann a mai jucat în producțiile TV The Prime of Miss Jean Brodie și Oranges Are Not The Only Fruit și în filmele The Magdalene Sisters și Vanity Fair.

În primul episod al serialului, intitulat Miss Marple: Cadavrul din bibliotecă, Miss Marple investighează cazul unui dansator ucis după ce, devenind moștenitorul unei averi de milioane, ajunsese să stârnească o dispută aprinsă.

Nu pierdeți primul episod al serialului Miss Marple, difuzat marți, 14 aprilie, la ora 15:00, numai la Diva! Episoadele vor difuzate de luni până vineri, la ora 15:00.

Foto Credit: DIVA

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending