Connect with us

Emisiuni

Un nou sezon al emisiunii Alege Rețeta Națională începe la Prima TV

Published

on

Foto Credit: Prima TV
Reclame

Primul show TV ce caută și premiază cele mai gustoase preparate tradiționale românești, Alege Rețeta Națională, se întoarce luni, 1 noiembrie, ora 20:00, la Prima TV! Sezonul 2 al emisiunii îl are ca şi gazdă tot pe maestrul Horia Vîrlan. Pofticios și totodată exigent, dar… cu reguli noi: competiția se joacă, în cele 12 episoade ale sezonului, în echipe de doi, sistemul de jurizare al preparatelor este unul pe cât de original, pe atât de savuros, iar cele mai pricepute și inspirate perechi de concurenți sunt recompensate cu câte 2.000 de lei.

Pe lângă aventura descoperirii celor mai savuroase mâncăruri din toate zonele țării, show-ul oferă și altele, la fel de interesante: maestrul Vîrlan cunoaște oameni senzaționali prin ceea ce fac, vizitează locuri de neratat pentru orice turist, află și dă mai departe povești despre și din România autentică.

La startul competiției culinare vor fi 12 echipe din zone geografice și culinare diferite, dornice să demonstreze că mâncărurile lor sunt cele mai delicioase și, evident, să câștige! Fiecare echipă are doi membri – rude sau prieteni, obligatoriu bucătari amatori – și înfruntă, timp de două episoade, o pereche de adversari din altă zonă. “Un concurent trebuie, în primul rând, să fie priceput în ale gătitului, apoi trebuie să fie deschis, vesel și comunicativ. În altă ordine de idei, orice concurent ales de noi trebuie să gătească în aer liber, deoarece perioada pe care o traversăm ne obligă să respectăm anumite reguli de distanțare și nu numai”, explică maestrul Horia Vîrlan.

Cele două echipe din fiecare bătălie culinară a sezonului gătesc, pe rând, la ele acasă, asistate de adversari și… de maestrul Horia Vîrlan, care se implică și el, veți vedea CUM, pentru a descoperi amprenta culinară a zonei unde poposește. “În primul rând, trebuie să vă spun că i-am cunoscut pe concurenți și sunt foarte pricepuți și dornici să demonstreze celor de acasă că mâncărurile noastre tradiționale pot fi nu numai gustoase, ci și aspectuoase, deci așteptările mele sunt foarte mari și sunt fericit că am ocazia să cunosc oameni frumoși și să vizitez colțuri ale țării care sunt, fără exagerare, colțișoare de Rai”, mai spune maestrul.

Așadar, din 1 noiembrie, în fiecare seară de luni, la Prima TV, Alege Rețeta Națională vă propune cea mai frumoasă călătorie prin România delicioasă. Concurenții se anunță savuroși, vor fi și nume surpriză în ”distribuție”, preparatele lor – excepționale, iar maestrul Vîrlan, mai în formă ca niciodată, pentru că va avea parte și de aventuri… extreme.    

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending