Connect with us

Premieră TV

Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 24 iunie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Începând de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00 Răzvan Fodor revine față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Şi în acest sezon, Răzvan Fodor va aborda teme dintre cele mai diverse cu cei mici, provocându-i să îşi spună părerea despre subiecte complexe, de care aceştia nu s-au mai izbit până acum. Răspunsurile lor vor face cu siguranţă deliului publicului telespectator.

„După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai pot surprinde cu nimic picii! Şi apoi începem filmările şi zbang! Ghiciţi cine rămâne fără replică! Mi s-a întâmplat şi în ediţiile pe care le puteţi urmări începând din 24 iunie, când un cuplu foaaarte simpatic de copilaşi, de 7 şi 5 ani, mi-au spus în secret că renunţă fiecare dintre ei la „iubitul” şi „iubita” lor şi se căsătoresc 🙂 Ne-am amuzat cu toţii şi le-am propus să ne revedem peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Sunt absolut adorabili, în sinceritatea şi încrederea lor. Dacă aceştia sunt copiii generaţiei Alpha, vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată foarte bine!”, a declarat prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

În acest sezon, un ilustrator caricaturist va desene diverse lucruri pe care cei mici i le vor descrie, desigur, în notă comică, stârnind reacţii care mai de care mai amuzante, un magician îi va delecta cu momente fascinante de magie şi un mim îi va provoca să ghicească tot felul de lucruri.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut după anul 2010, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending