Un nou sezon BĂIEŢI DE ORAŞ revine în grila Antena 1 cu un nou sezon! Alexandru Bogdan, ex Mondenii se alătura serialului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Un nou sezon BĂIEŢI DE ORAŞ revine în grila Antena 1 cu un nou sezon! Alexandru Bogdan, ex Mondenii se alătura serialului!

Published

on

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou sezon al serialului, difuzat săptămânal, începând din 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1. Filmările pentru cele 12 episoade s-au realizat la foc continuu, cel mai așteptat serial al toamnei fiind rodul unui efort depus de întreaga echipă.

 

Al doilea sezon din ”Băieți de oraș” vine, așa cum telespectatorii s-au obișnuit deja, cu foarte mult umor și un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale care parodiază viaţa „băieţilor de oraş“.

Personajelor deja cunoscute și apreciate de public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta și Roboţelu’, li se alătură în acest nou sezon Bălan, interpretat de cunoscutul și îndrăgitul actor de comedie Alexandru Bogdan.

 

Filmările au durat peste trei săptămâni, s-au desfășurat într-un ritm alert și, pentru ca scenele să fie autentice, echipa s-a deplasat sute de kilometri, filmând atât în locații din București, din provincie, dar și pe autostradă, în Mamaia și Vama Veche.

Actorii au fost nevoiți să facă față unor adevărate provocări, temperaturile atingând și depășind de multe ori 40 de grade Celsius. Chiar și așa, echipa fiind deja una bine închegată, a reușit să îmbine de minune utilul  cu plăcutul, transformând orele de muncă într-un prilej de glume și voie bună.

 

Advertisement

”N-am mai filmat niciodată atât de mult pentru ceva, dar m-am simțit excelent cu oamenii ăștia frumoși. Bine, Mihai e cel mai frumos, așa zic experții în frumusețe. Io zic că o să râdeți”, se arată convins Micutzu Cosmin Nedelcu, cel care îl interpretează pe Dorian.

Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția la cote maxime în noul sezon al serialului ”Băieți de oraș”.

 

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din primul episod al serialului ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai la Antena1.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending