Connect with us

Emisiuni

Un nou sezon „Destine ca-n filme” se vede la TVR 2 în luna octombrie

Published

on

Foto Credit: TVR

            Din 5 octombrie, Iuliana Marciuc revine cu “Destine ca-n filme”, la TVR 2. Sezonul cu numărul 13, difuzat în fiecare marţi, de la ora 21:00, este despre oameni care au trăit experienţe incredibile și aduce noi destine desprinse parcă dintr-un scenariu de film.

 

Cu emoţie vom urmări şi ediţiile speciale “In Memoriam”, despre marii artişti care ne-au părăsit prea devreme. Printre acestea se numără şi povestea inegalabilei interprete Laura Stoica, o amintire vie şi la 15 ani de la dispariţia sa. Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA – „Un destin… prea grabit”, vom descoperi prin destăinuirile emoţionante şi dureroase ale celor apropiaţi, omul, artistul, femeia şi mama ce urma să devină… când un accident i-a curmat viaţa.

 

“În ediţia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei şi ai fratelui ei, dar şi din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit în casă şi cu emoţie am păşit chiar în camera în care Laura a copilărit. Ediţiile In memoriam vor contina cu destinele lui Adrian Enescu, Johnny Răducanu şi Vali Sterian – vieţile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni şi ilustrate cu momente unicat din arhiva TVR”, a spus Iuliana Marciuc.

 

Aşa cum ne-am obişnuit, Iuliana Marciuc ne va purta în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali şi pentru a le transmite telespectatorilor TVR 2 experienţa, emoţia, drama, pasiunea şi speranţa lor. În prima ediţie “Destine ca-n filme”, marţi, 5 octombrie, de la ora 21:00, vom cunoaşte doi prieteni, Paul şi Florin, care vor vorbi despre relaţia specială care îi leagă, dar şi despre faptul că muzica înlâtură bariere şi apropie suflete. Chiar daca viaţa i-a pus pe poziţii de start diferite, asta nu i-a împiedicat să-şi împărtăşească visurile, gândurile, bucuriile şi reuşitele unul altuia… Pentru că în tabăra în care s-au întâlnit prima dată au învăţat că muzica nu ţine cont nici de religie, nici de bogăţie sau sărăcie, nici de origini şi nici de rang.

 

Cea de-a doua poveste a serii este a Oanei Georgescu, finalistă la zeci de competiţii sportive de alergare, maraton sau mountain bike. Oana s-a scufundat printre rechini, a fost cascador, pilot şi copilot în rally raid-uri internaţionale şi nu în ultimul rând, jurnalist. Ne-am obişnuit ca femeile să fie atrase de haine, pantofi sau bijuterii, dar pentru Oana Georgescu, practicantă a sporturilor extreme, costumele de scafandru, sporturi nautice sau combinezoanele şi accesoriile de raliu şi motociclism sunt adevăratele pasiuni.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending