Connect with us

Noul sezon iLikeIT va debuta spectaculos sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 10:00. În prima ediție, George Buhnici prezintă cele mai noi gadget-uri lansate la IFA Berlin. Echipa emisiunii a fost la târgul de tehnologie (unul dintre cele mai mari astfel de evenimente din Europa!) și a pregătit o serie de materiale speciale pentru telespectatori.

Și în acest sezon, telespectatorii vor descoperi cele mai noi și surprinzătoare gadget-uri, care își vor demonstra capabilitățile în teste și experimente spectaculoase (printre cele mai apreciate de public), invitați spumoși și momente inedite, ingrediente care au făcut din emisiune liderul de audiență în intervalul orar în care este difuzată.

O noutate a acestui sezon este reprezentată de seria de materiale despre creatorii de conținut video din România: cei care exploatează cu succes Internetul fără să fie neapărat persoane publice.

În prima ediție iLikeIT, Matei Dima (cunoscut internauților drept Bromania) își va descrie traseul spre faimă. Un constănțean școlit in America, care a inceput cu vine-uri de câteva secunde. În prezent, acesta realizează sketch-uri extrem de apreciate pe Facebook și pe YouTube. Telespectatorii vor afla dacă este rentabil să te apuci de materiale video pentru Internet, câte ore de muncă sunt în spate și care este profitul rezultat. Sunt doar câteva dintre curiozitățile pe care George și invitații săi le vor dezbate în această toamnă.

AFIS GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015_v3

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending