sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziunePremieră TVUn nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de mâine seară, la...

  Un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de mâine seară, la Kanal D!

  După ce a cucerit publicul din România înregistrând audienţe record şi demonstrând apetitul românilor pentru concursurile de cultură generală, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregăteşte să revină mâine seară, de la 22:30, în casele milioanelor de telespectatori.

  Cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii, prezentat de Dan Negru, a atras rapid atenţia celor din faţa micilor ecrane încă de la lansare, cu exerciţii de vocabular si de perspicacitate, pentru întreaga familie.

  Emisiunea realizată de o echipă de profesionişti dedicaţi misiunii lor de a aduce publicului entertainment de calitate a impus pe piaţă un adevărat fenomen media. Primul sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a poziţionat Kanal D pe primul loc pe targetul All Urban, cu 32 din cele 51 de editii difuzate, iar la nivel Naţional, statia s-a plasat pe primul loc cu 28 de ediţii din totalul de difuzari. Peste 8 milioane de telespectatori (8.683.000) au vizionat cel puţin un minut una dintre cele 51 de ediţii difuzate.

  Are aproape 2 kg, peste 1.000 de pagini şi peste 67.000 de definiţii. Noi am folosit până acum doar 4.163. Jocul abia începe!”, spune amfitrionul emisiunii făcând referire la DEX, cartea de căpătâi şi reperul în jurul caruia s-a construit cel mai simplu de înţeles şi atractiv quiz: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

  După ce a făcut fericiţi 55 de câştigatori cu premii de peste 340.000 de lei şi a impus gimnastica minţii ca sport preferat al românilor, emisiunea cu şi despre cuvinte se pregăteşte să exerseze minţile celor din faţa micilor ecrane cu un nou sezon începând de mâine seară. Nu pierdeţi cel mai atractiv antrenament pentru întreaga familie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente