Connect with us

Reality Show

Un nou sezon “Ochii din umbră” începe duminică, 6 august, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Un nou sezon al reality-show-ului “Ochii din umbră” vine în casele românilor, din 6 august, de la ora 22:30, la Kanal D. Ernest, gazda îndrăgitei emisiuni, revine în fața telespectatorilor Kanal D pentru a le aduce noi și incredibile povești de viață, cu și mai multă acțiune.

“Vom prezenta, ca de fiecare dată, cazuri uluitoare de viață, destăinuiri ale unor oameni care trec prin situații incredibile, povești impresionante și iubiri neobișnuite. Exista persoane carora minciuna, secretele, infidelitatea, nepăsarea le definesc viața. Vom fi martorii unor  întâmplări dure din existenta reală, situații limită prin care am putea trece fiecare dintre noi și din care, cu siguranță, avem ceva de învățat”, declară Ernest.

“Ochii din umbră”, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, ajunsă la al optsprezecelea sezon, va continua să dezvăluie telespectatorilor, în cele mai mici detalii, secrete bine ascunse şi cele mai neobişnuite şi suprinzătoare poveşti de viaţă.

              Nu pierdeți, din 6 august, noul sezon “Ochii din umbră”, prezentat de Ernest, în fiecare duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending