Un nou sezon „Reţeaua de idoli” debutează astăzi la TVR 2 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Un nou sezon „Reţeaua de idoli” debutează astăzi la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Din 4 octombrie, cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu provocă celebrităţile la un dialog sincer în noul sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Emisiunea se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00 (în reluare vineri, de la ora 22:00).

„Am ajuns în al șaselea sezon al proiectului REȚEAUA DE IDOLI și continui să mă las sedusă de farmecul și calitatea oamenilor pe care îi întâlnesc pentru interviuri. Sportivi, artiști sau profesioniști din orice alt domeniu, invitații noștri păstrează aceeași rară calitate: notorietatea lor este dublată de farmec, valoare, reputație. În lumea de la „Rețeaua de Idoli” ai iluzia că România e țara perfectă, singura în care merită să trăiești, mai ales pentru că e locuită”, spune realizatoarea Irina Păcurariu.

Și în acest sezon „Rețeaua de idoli”, telespectatorii sunt invitaţi să întâlnească oameni de excepție. „Vă aștept în fiecare luni, de la ora 21.00, reluare vineri, ora 22.00, la TVR 2. Nu-mi aparține formularea, dar vine tot de la un idol: „Când e atâta frumusețe întreagă pe lume, cum pot să mă duc să mă uit la firimituri, când pot avea bucuria integrală a frumuseții ?”. Cam așa e și cu acestă emisiune, n-o ocoliți”, a adăugat Irina Pacurariu.

Jocurile Olimpice și povestea unui lănțișor

Invitatele primei ediții, luni, 4 octombrie, de la ora 21:00, sunt canotoarele Simona Radiș și Ancuța Bodnar, sportivele care au adus prima medalie Olimpică de Aur pentru România la Tokyo și un record olimpic. Despre performanța sportivelor care au făcut o cursă extraordinară s-a vorbit mult, puțină lume știe însă câtă muncă a stat în spate. Cantonamentul durează 11 luni pe an, iar palmele lor sunt pline de bătături. „Nu acum este rău, e mai rău când începem sezonul de vâslit după pauză, fiindcă atunci facem răni și, la un moment dat, abia mai ținem mânerele în mâini de durere. Nu există varianta cu mănuși pentru că pierdem contactul cu simțul apei”, explică Simona Radiș.

La deschiderea Jocurilor Olimpice, Simona Radiş a fost purtătoarea de drapel a României, alături de înotătorul Robert Glinţă. La gât purta un lănțișor special, un model format din cercurile olimpice.

„Lănțișorul l-am primit în urmă cu câțiva ani de la prietenul meu, înainte să fiu calificată la Jocurile Olimpice. Nu a fost luat pentru că știam că voi merge la JO sau că voi aduce vreun rezultat. Îl port mereu la gât și la antrenamente și în oraș… peste tot. A fost oferit cu scopul de a mă motiva să ajung acolo, pentru a munci și a nu renunța, iar în momentele grele e ca o aducere aminte – motivul pentru care mă antrenez”, a adăugat Simona Radiș.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending