Connect with us

Reality Show

Un nou sezon SCHIMB DE MAME are premiera, duminica, la Prima TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Duminică, 8 aprilie 2018, de la ora 20.30, Prima TV dă startul celui de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Odată cu acest sezon, veți putea urmări aventurile inedite ale celor înscriși în această competiție de succes.

Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită, de-a lungul timpului, de milioane de telespectatori, rămânând și în momentul actual cel mai longeviv reality-show din România. Emisiunea oferă concurentelor înscrise una dintre cele mai grele provocări: cea de a fi mamă pentru o altă familie.

    

De-a lungul emisiunii Schimb de mame, s-au stabilit recorduri inegalabile, greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 1.700.000 de kilometri pe întreg teritorul României, dar şi în ţări precum Italia, Anglia, Republica Moldova, Bulgaria. De-a lungul celor 26 de sezoane ale celui mai longeviv reality-show din România, filmările s-au întins pe durata a peste 57.000 de ore, echivalentul a mai mult de 7 ani de filmări încontinuu! Numerele impresionante continuă şi în privinţa voturilor înregistrate: peste 850.000 de persoane au desemnat cele 25 de mame câştigătoare de până acum a titlului de Prima mamă! Începând de duminică, 8 aprilie, ora 20.30,  la Prima TV începe o nouă cursă pentru stabilirea celei de-a 26-a mamă care va câștiga noul sezon Schimb de mame, premiu în valoare de 2.000 de euro.

    

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

 

În prima ediție a noului sezon, veți urmări un schimb de mame ce vă va ține cu sufletul la gură, între două familii: familia Manole din București și familia Caminescu din satul Matraca, comuna Ulmi, județul Dâmbovița. La București, Adriana și Gabriel duc un trai liniștit, alături de băiatul lor de patru ani și jumătate, Andrei. Trecuți de prima tinerețe, cei doi părinți au reușit să aibă în sfârșit familia la care visau, iar în casă, doar armonie și bună înțelegere. La Matraca, Cristina și Daniel s-au mutat din Târgoviște de curând, au construit o casă la care încă mai au de construit, însă particularitatea acestei familii e una aparte. Daniel a hotărât să rămână acasă, în timp ce soția lui muncește în ture, neavând timp să se mai ocupe și de ale casei, de unde și nemulțumirile. (vezi video aici)

    Urmăriți cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 8 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

Comentarii

Reality Show

Andra şi Armando au câştigat competiţia „Mireasa”, iar două cupluri au decis să se căsătorească în direct !

Avatar

Published

on

            Emoţiile şi-au spus cuvântul în platoul Mireasa ! După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial a ajuns la final ! Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro. Cei doi au spus „DA” în direct, iar cununia civilă a fost oficiată chiar de către primarul oraşului Buftea, Gheorghe Pistol.

 

Surpriza a venit din partea unui alt cuplu, care deşi s-a clasat pe locul al treilea, a decis să se căsătorească în direct. Ionuţ şi Ale au părăsit şi ei casa Mireasa ca o familie. Finala emisiunii, difuzată pe 11 iulie, în intervalul 13:45 – 16:00, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, finala Mireasa s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 1.6 puncte de rating și 13.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundă, cu o medie de 1.4  puncte de rating şi 11.3% cotă de piaţă. Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, Mireasa a înregistrat o audiență medie de 2.4  puncte de rating și 12% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de România TV cu 1.8 puncte de rating şi 8.9% cotã de piaţã.

Ierarhia se păstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu Mireasa, ocupând prima poziţie în topul audienţelor, cu un rating mediu de 3.1 procente şi 14.5% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D cu 2.4 puncte de rating şi 11.3% cotă de piaţã.

           Andra şi Armando au avut parte de cele mai intense trăiri în casa Mireasa. După multe momente intrigante şi o dragoste pe care chiar ei au catalogat-o „cu năbădăi”, cei doi au primit darul cel mai de preţ pe care îl aşteptau: binecuvântarea părinţilor. Nu doar aceştia au crezut în iubirea lor, ci şi telespectatorii care i-au desemnat drept câştigatorii acestui sezon Mireasa şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

 

            „Eşti femeia pe care mi-am dorit-o toată viaţa!”, i-a mărturisit Armando Andrei, în vreme ce ea a completat: „Eşti bărbatul alături de care vreau să trăiesc!”. Tot Armando a mai dezvăluit: „Am venit copil, m-am maturizat şi plec de aici însurat!”, iar Andra a completat: „Experienţa Mireasa a fost surprinzătoare. Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie, dar sunt foarte fericită!”

 

Tot telespectatorii au decis încă doi câştigători ai competiţiei: Narcisa a fost desemnată cea mai populară concurentă, în vreme ce Nuţu şi-a adjudecat şi el titlul de cel mai popular concurent. Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă prin ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună „DA”, se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi National
Perioada: 11 iulie 2020

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

„Puterea Dragostei” vine cu Marea Finală pe 26 iulie, la Kanal D şi cu o nouă gazdă în următorul sezon

Avatar

Published

on

            După luni de zile în care concurenţii au trăit momente încărcate de emoţii, tensiuni şi surprize, cel de-al doilea sezon „Puterea Dragostei” se apropie de final. Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodământul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de români şi a creat adevărate comunităţi în mediul online.

 

Cupidon şi-a făcut de cap şi în această perioadă ! Toţi tinerii aflaţi în căutarea sufletului pereche, au trecut în acest show printr-o serie de încercări şi au experimentat entuziasmul, dezamăgirea, supărarea sau fericirea de a fi îndrăgostit. „Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală, emoţiile, tensiunile cresc, cum e şi firesc. Am trecut, alături de concurenţi, printr-o mulţime de stări sufleteşti, m-am ataşat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când au avut motive să fie fericiţi. Am asistat şi la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omeneşte să treci şi prin aşa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodământul, sunt extrem de emoţionată şi eu în aşteptarea Marii Finale.”, a spus Andreea Mantea.

Pregătirile pentru următorul sezon „Puterea Dragostei” au intrat deja în linie dreaptă, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriaşe. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat la „Bravo, ai stil !”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul!” şi a fost realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul „Teo Show”, la Kanal D.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, „Puterea Dragostei”. Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenţi, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îşi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenţilor!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanţu.

 

După prezentarea a două sezoane „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se va întoarce acasă, împreună cu fiul ei David, care a fost alături de îndrăgita vedetă în Turcia, la filmări. „A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia şi prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aştept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea şi trăirile concurenţilor, pe atât de tare îmi doresc şi abia aştept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici şi de prietenii lui din România”, a declarat vedeta Kanal D.

 

Reality-show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” a avut un succes uriaş, captând nu doar atenţia milioanelor de telespectatori din întreaga ţară, ci şi a fanilor din social media. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, în intervalele 11:00-12:00 şi 17:00-19:00, iar sâmbăta şi duminica, de la 16:00-18:00 şi 19:00-20:00. Marea Finală va fi difuzată duminică, 26 iulie, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

KANAL D: Elena Ionescu este castigatoarea “Survivor Romania”!

Avatar

Published

on

Publicul a decis!  Elena Ionescu este castigatoarea “Survivor Romania”, in urma voturilor telespectatorilor. A dovedit o extraordinara determinare, un psihic de otel, in ciuda tuturor dificultatilor. Sportiva redutabila pe trasee, a luptat cu indarjire, dovedind pana in ultimul moment ca merita sa fie castigatoarea celei mai spectaculoase competitii televizate din Romania.

Dupa o ultima editie  incarcata de emotii, sustinuta de voturile  celor de acasa, Elena Ionescu a devenit castigatoarea “Survivor Romania”, intrand in posesia premiul de 250.000 de lei si a trofeului atat de ravnit.

Ma plec in fata publicului care m-a sustinut. (…) Am luptat ca o leoaica pentru copilul meu”, a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie,  tinand trofeul strans in brate.

 

Marea Finala a fost una incarcata de emotie si de tensiune; dupa difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate in Republica Domincana, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalisti, Lola, Emanuel, Iancu si Elena, in direct, chiar in studiourile Kanal D, intr-un platou impresionant,  amenajat special pentru Marea Finala, o replica a Consiliului din Dominicana.

S-au derulat momente intense in ultima editie “Survivor Romania”, s-au depanat amintiri, concurentii si-au explicat cele mai intime si emotionate trairi, au curs lacrimi si s-a ras cu pofta. Cei patru finalisti au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei explicand ce a insemnat aceasta calatorie uluitoare, a maturizarii.

Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini in exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de productie ce a facut posibila o desfasurare uriasa de forte, lucrand la cele mai inalte standarde, pentru ca publicul sa aiba parte de un show total.

S-a incheiat, odata cu Marea Finala “Survivor Romania”, un capitol extraordinar, o calatorie unica a formarii, reality-ul oferind publicului o experienta totala, autentica.  Publicul a fost cel care a judecat, in final, evolutia fiecarui concurent si a decis, prin vot, cine este marele castigator.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0