Connect with us

A-Z NEWS

Un nou succes pentru Digi – compania are o valoare de piață de 830 milioane euro

Published

on

Titlurile Digi Communications au atras o cerere foarte mare din partea investitorilor, în special pe tranșa celor individuali, care au încercat să cumpere cât mai multe acțiuni ale operatorului de tele-comunicații, scrie Capital.ro .

Oferta publică de vânzare de acţiuni a Digi Communications s-a încheiat cu succes, după o suprasubscriere de cinci ori a ofertei totale. Mai exact, pe tranşa de retail cererea a fost de 23 de ori mai mare, conform numărului iniţial scos la vânzare, iar cererea la final s-a ridicat la 4,3 miliarde lei. Preţul de vânzare al acţiunii a fost stabilit de către vânzător la 40 de lei, aproape de limita minimă a ofertei iniţiale, între 38 şi 56 de lei.

Ca urmare, Digi Communications a majorat oferta cu 10%, conform prospectului de listare, astfel încât numărul final de acţiuni vândute a ajuns la 23,92 milioane, reprezentând 25,6% din numărul total de acţiuni ale societăţii. Acţiunile sunt de Clasa B, adică au un drept de vot la zece titluri deţinute, dar participare integrală la profit. Conform deciziei companiei, acţiunile oferite suplimentar vor fi folosite pentru a „acoperi poziţiile scurte rezultate din orice supra-alocări efectuate sau tranzacţiile de stabilizare a preţului”.

 

Citeste mai mult aici. 

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending