Connect with us

Life Style

CNA a dat licenta pentru un nou trust tv!

Redactia Radar de Media

Published

on

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat licenta pentru un nou trust de televiziune care va infiinta trei posturi tv: Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TVhabitat-tv

Trustul va fi condus de Rainbow Media Communications, societate ce a fost infiintata in septembrie anul trecut, ii are ca asociati pe Emanuele Latagliata, om de afaceri in domeniul televiziunii de nisa in Italia, pe Carmen Okabe, publisher al revistei de estetica profesionala Les Nouvelles Estetiques , si Victor-Paul Manta, informeaza un comunicat al companiei remis Ziare.com.

Procesul de dezvoltare tehnica la noile posturi de televiziune Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TV vor incepe in curand, iar data cand va incepe emisia va fi comunicata pe 9 aprilie.

“Sunt foarte multumit! Romania este o tara in care eu am multa incredere. Climatul politic din ce in ce mai stabil si o economie ce, sunt sigur, se va insanatosi cu mult mai repede decat o spun gurile rele, vor asigura si posturilor noastre de televiziune o dezvoltare rapida. Ma consider un prieten al Romaniei si sunt printre cei ce vor avea intotdeauna o vorba buna de spus despre romani. Va multumesc ca mi-ati acordat increderea dumneavoastra!”, a declarat Latagliata.

Pregatirile pentru Automotive Channel si Estetik TV se afla deja in faze avansate, acestea fiind primele produse media ce vor fi lansate de Rainbow Media Communications.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending