Connect with us

Life Style

UN NOU TRUST TV APARE IN ROMANIA

Published

on

Reclame

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat licenta pentru un nou trust de televiziune care va infiinta trei posturi tv: Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TVhabitat-tv

Trustul va fi condus de Rainbow Media Communications, societate ce a fost infiintata in septembrie anul trecut, ii are ca asociati pe Emanuele Latagliata, om de afaceri in domeniul televiziunii de nisa in Italia, pe Carmen Okabe, publisher al revistei de estetica profesionala Les Nouvelles Estetiques , si Victor-Paul Manta, informeaza un comunicat al companiei remis Ziare.com.

Procesul de dezvoltare tehnica la noile posturi de televiziune Automotive Channel, Estetik TV si Habitat TV vor incepe in curand, iar data cand va incepe emisia va fi comunicata pe 9 aprilie.

„Sunt foarte multumit! Romania este o tara in care eu am multa incredere. Climatul politic din ce in ce mai stabil si o economie ce, sunt sigur, se va insanatosi cu mult mai repede decat o spun gurile rele, vor asigura si posturilor noastre de televiziune o dezvoltare rapida. Ma consider un prieten al Romaniei si sunt printre cei ce vor avea intotdeauna o vorba buna de spus despre romani. Va multumesc ca mi-ati acordat increderea dumneavoastra!”, a declarat Latagliata.

Pregatirile pentru Automotive Channel si Estetik TV se afla deja in faze avansate, acestea fiind primele produse media ce vor fi lansate de Rainbow Media Communications.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. marin pop

    4 august 2009 at 19:56

    cand o sa apara ACESTEposturi tv si pe cablt?sau e o tot o treaba in functie de culoarea politica a patronului de la cablu?

  2. marin pop

    4 august 2009 at 19:54

    cand o sa apara posturi tv si pe cablu?sau o tot o treaba in functie de culoarea politica a patronului de la cablu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending