Connect with us

Emisiuni

Un nou TVH din 3 mai! Noua grilă de vară

Avatar

Published

on

Din 3 mai, TVH trece la grila de vară cu noi emisiunipentru un sezon estival plin de soare și vedete. Cu un nume mai scurt, dar cu un program mai bogat și colorat, cu producții de divertisment de anvergură, cu o echipă nouă de management, noul post TVH deschide vara cu… zâmbete!

La pupitrul Știrilor TVH, din 3 mai vin Cristina Văduva și Dragoș Ianoși. O echipa tânără și ambițioasă aduce știri documentate, inedit prezentate, subiecte pertinente și transmisiuni in direct de la cele mai fierbinți evenimente. În fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.00 la ora 18.30. La ancora Restart Romania, dezbatere live de luni până vineri de la ora 18.30 la ora 20.00 vine Camelia Spătaru, cu o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. Noua grilă TVH include multe alte emisiuni, producții de divertisment de anvergură, în format HD.

Doctor H – un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează… dar este ora de sănătate în care cei mai buni medici din România vin în sprijinul păstrării calităţii vieţii, cu accent pe prevenţie și recomandări. Proceduri și terapii pe care le puteți încerca atât acasă, cât și într-un mediu specializat. Unde este frontiera dintre mit şi realitate în sănătate? Cu Teodora Drăgoi Pop, în serile de miercuri, începând cu ora 20.30 până la ora 21.30, un ceas de informaţie medicală, fără efecte adverse.

Senzații în bucătărie – un cooking show gustos peste măsură, cu Alex Cîrțu și Mehrzad Moghazehi, doi foști concurenți de top al unuia dintre cele mai faimoase concursuri culinare televizate. Cum pofta vine mâncând, cei doi au prins gustul micului ecran, și se reîntorc în fiecare luni, de la 20.30 la 21.30, cu idei care de care mai tentante. Pasionaţii de arta gătitului nu trebuie să lipsească din faţa televizorului, căci îi așteaptă feluri extrem de simple, dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate, și doi maeştri bucătari ce au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii. Fiecare ediţie aduce în bucătărie un invitat special ce va găti alături de Alex şi Mehrzad. În fiecare seară de luni, de la ora 20.30, un pachet inedit de senzaţii culinare la TVH.

Weekend Show – muzică bună, zâmbet şi poftă de viaţă, cu Camelia Căpitanu şi Robert Robert Emanuel, cărora li se vor alătura invitaţi trăsniţi, puşi doar pe distracţie. Ingredientele ce dau culoare fiecărei întâlniri sunt atent mixate cu umor, condimentate cu momente uimitoare de magie şi prestaţii coregrafice de excepţie. Atenţie! Nu există pericolul de „indigestie” a spiritului. Pot fi „consumate” porţii copioase în fiecare vineri, iar dacă apar manifestări neplăcute din partea vecinilor deranjaţi de râsete, chemaţi-vă prietenii şi daţi televizorul mai tare! Timp de o oră, în fiecare vineri de la 21:30 la 22:30, Weekend Show strânge lumea la distracţie!

PLAYLIST– Show-uri live formidabile, voci puternice, emoţii fulminante, entuziasm, pasiune, divertisment, ritmuri variate şi multe surprize, toate într-un “Playlist”  captivant şi provocator. În serile de duminică, live de la ora 20.00 la ora 21.30, fiţi alături deSorin Lupaşcu pentru un adevărat cocktail de stiluri muzicale antrenante (pop, rock, dance, funk, jazz, latino sau pop-opera).. “Playlist” promovează talentul muzical adevărat, indiferent de genul abordat.

Liceenii – cu Florentina Toma este o carte de vizită a liceelor, dar şi un ghid pentru părinţii care se confruntă cu provocarea de a avea în grijă.. un adolescent. Fără a recurge la pilde moralizatoare pe care le-au auzit de atâtea ori, la Liceenii tinerii se arată aşa cum sunt, spun ce gândesc, ne uimesc cu performanţele şi talentul lor și vă inspiră cu hobby-urile lor. Tina Toma şi-a luat deja angajamentul de a răspunde prezent la toate evenimentele din viaţa lor, fie că e vorba despre Balul Bobocilor, Cupa liceelor, concursuri sau festivaluri. Aşadar, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00 la ora 18.00, adolescenţii dau like emisiunii Liceenii doar la TVH.

„Restart România” – o emisiune care vorbeşte despre tine! După 20 de  ani de presă, Camelia Spătaru încă mai crede că mass-media are un cuvânt greu de spus. ”Încă mai cred că oamenii care ne decid soarta sunt datori să ne răspundă la  întrebări,  chiar dacă ele sunt incomode de multe ori. Încă mai cred că trebuie să ne implicăm cu toţii pentru un restart al României! Este nevoie de fiecare dintre noi pentru un astfel de proiect. Fie că ne adresăm marelui public sau politicienilor, vrem să ne implicăm în problemele reale ale societăţii. Vrem să identificăm cauza eşecului sau a succesului, să stabilim un diagnostic şi să acţionăm în consecinţă. Te invităm la un dialog sincer şi pertinent, în fiecare seară de luni până vineri de la ora 18.30 la 20.00 pe TVH!”

Analiza zilei – face radiografia celor mai importante evenimente ale ultimelor 24 ore. Ştiri sociale, economice, politice, interne şi internaţionale sunt comentate de Simona Şerban şi Graţian Moldovan alături de invitaţii lor, reprezentanți ai autorităților, dar și membrii ai societății civile. O emisiune realizată cu măiestrie gazetărească, moderată de doi prezentatori cu o bogată experienţă în televiziune care vor sintetiza în jumătate de oră evenimente importante din cursul zilei. Alături de ei, ziarişti respectaţi din presa scrisă, autori de articole şi editoriale de interes. Urmăriţi noua emisiune Analiza zilei, în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 22.30 la ora 23.00!

Sportlife – săptămâna nu incepe bine fără discutii aprinse din lumea sportului! În fiecare luni, între 21.30 și 22.30, cu Claudiu Giurgea.

 

TVH trasmite șapte zile din șapte și se recepționează acum în întreaga Românie!

Comentarii

Emisiuni

Sâmbăta aceasta, ROventura ne invită pe un tărâm de basm, la Cheile Nerei

Avatar

Published

on

            George Mihai şi Andreea Stravoiu vă invită sâmbătă, de la ora 15:00, la noi aventuri prin intermediul emisiunii  ROventura”, la Kanal D. De data aceasta, periplul celor doi călători neobosiţi ajunge în Banatul de Munte.

 

Înainte de a porni spre inima parcului naţional Cheile Nerei, ROventurierii ajung în mijlocul unei comunităţi de cehi, în satul Bigar. Drumul de la Dunăre până aici, într-unul din satele Banatului Cehesc, e un spectacol în sine. Sarpele de asfalt trece prin inima codrilor, înşiră de-a dreapta şi stânga frumuseţi neştiute şi te poartă în oaza pemilor – așa cum sunt cunoscuţi pe aici foştii locuitori ai Bohemiei.

 

Odată ajunşi aici, cehii au prins rădăcini şi au format o comunitate care îşi poartă povestea, peste veacuri, din generaţie în generaţie. Bigar şi Eibenthal sunt poate, cele mai cunoscute dintre cele şapte sate care alcătuiesc aşa-zisul ţinut cehesc din Banatul de Munte.

 

Există toate condiţiile pentru ca agroturismul să înflorească aici. Ar fi singura şansă, de altfel, la un trai mai bun pentru oamenii locului. Ţinutul acesta are atât de multe atracţii, iar Cheile Nerei oferă practic, un tărâm de basm, locuri unice pe care „ROventura” vă invită să le descoperiţi sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, alături de gazdele emisiunii George Mihai şi Andreea Stravoiu. Dar până atunci, vă invităm să vă bucuraţi de câteva cadre impresionante din călătorie.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” ajunge la final. Nu rataţi ediţia de sâmbătă, 11 iulie, la Antena 1

Avatar

Published

on

            Sâmbăta aceasta,  de la ora 13:45, pe Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa”, duc bătălia finală pentru marele premiu în valoare de 40.000 de euro. Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici să îşi găsească sufletul pereche, se lupt pentru a-l cuceri. În plus, pentru a câştiga marele premiu, în competiţie s-au înscris participanţi din toate colţurile ţării, chiar şi din străinătate.

 

În marea finală, cele trei cupluri mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige, vor lupta pentru marele premiu, însă doar o pereche va câştiga, iar cei doi se vor căsători chiar sâmbătă, în direct, în platoul emisiunii.

„Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari !”, îşi aminteşte Diana Dumitrescu, gazda emisiunii, despre debutul show-ului, de la Antena 1. „Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere ! Vă invităm alături de noi sâmbătă, de la ora 13:45, pe Antena 1, să vedem ce decizii vor lua cuplurile noastre şi, mai ales, cine va câştiga marele premiu în valoare de 40.000 de euro!”, a mai spus Diana.

Încă de la începutul săptămânii, caravana „Mireasa” a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună „DA”, se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X”  în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al nouălea sezon X Factor, la Antena 1, îi aduce la masa juriului pe Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Sezonul cu numărul nouă aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere, ci și doi jurați noi alături de Ștefan Bănică și Delia. Loredana se alătură familiei X Factor și abia așteaptă să înceapă audițiile! ”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.

Devenită cel mai vechi membru al juriului, Delia se bazează pe noile generații și pe talentul lor. ”Nu am emoții, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aștept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneți, mai curajoși și mi-aș dori ca anul acesta să văd mai puține abordări de festival”, a mărturisit și Delia.

Câștigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei va avea acum ocazia să trăiască experiența X Factor și din cealaltă ipostază, aceea de jurat. ”Mă bucur tare de tot că sunt aici, am zis de multe ori că mi-ar plăcea să ajung în juriu, iar după 7 ani s-a întâmplat. Am văzut că, în trecut, noul venit a avut cea mai grea sarcină, așa că eu mă aștept să primesc grupurile. Dacă se adeverește, înseamnă că eu o să am cea mai grea sarcină și o să trebuiască să mă cert puțin cu ceilalți jurați, ca să obțin concurenți buni”, a declarat Florin Ristei, care devine astfel primul câștigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

Ștefan Bănică vede în noul său coleg un potențial câștigător, astfel că deja se pregătește pentru o luptă strânsă. ”Cu Ristei am lucrat in pandemie, am înregistrat o piesă de-a mea într-o variantă orchestrată de el și este un băiat extrem de serios și un nou tip de jurat. Este câștigător X Factor și este în acest domeniu de foarte mulți ani, face muzică și cântă foarte bine. E un suflu nou și un candidat care să câștige acest concurs, pentru că este motivat”, a spus Ștefan Bănică.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0