Connect with us

Emisiuni

Un nou TVH din 3 mai! Noua grilă de vară

Avatar

Published

on

Din 3 mai, TVH trece la grila de vară cu noi emisiunipentru un sezon estival plin de soare și vedete. Cu un nume mai scurt, dar cu un program mai bogat și colorat, cu producții de divertisment de anvergură, cu o echipă nouă de management, noul post TVH deschide vara cu… zâmbete!

La pupitrul Știrilor TVH, din 3 mai vin Cristina Văduva și Dragoș Ianoși. O echipa tânără și ambițioasă aduce știri documentate, inedit prezentate, subiecte pertinente și transmisiuni in direct de la cele mai fierbinți evenimente. În fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.00 la ora 18.30. La ancora Restart Romania, dezbatere live de luni până vineri de la ora 18.30 la ora 20.00 vine Camelia Spătaru, cu o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. Noua grilă TVH include multe alte emisiuni, producții de divertisment de anvergură, în format HD.

Doctor H – un altfel de doctor. Nu tratează, nu operează… dar este ora de sănătate în care cei mai buni medici din România vin în sprijinul păstrării calităţii vieţii, cu accent pe prevenţie și recomandări. Proceduri și terapii pe care le puteți încerca atât acasă, cât și într-un mediu specializat. Unde este frontiera dintre mit şi realitate în sănătate? Cu Teodora Drăgoi Pop, în serile de miercuri, începând cu ora 20.30 până la ora 21.30, un ceas de informaţie medicală, fără efecte adverse.

Senzații în bucătărie – un cooking show gustos peste măsură, cu Alex Cîrțu și Mehrzad Moghazehi, doi foști concurenți de top al unuia dintre cele mai faimoase concursuri culinare televizate. Cum pofta vine mâncând, cei doi au prins gustul micului ecran, și se reîntorc în fiecare luni, de la 20.30 la 21.30, cu idei care de care mai tentante. Pasionaţii de arta gătitului nu trebuie să lipsească din faţa televizorului, căci îi așteaptă feluri extrem de simple, dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate, și doi maeştri bucătari ce au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii. Fiecare ediţie aduce în bucătărie un invitat special ce va găti alături de Alex şi Mehrzad. În fiecare seară de luni, de la ora 20.30, un pachet inedit de senzaţii culinare la TVH.

Weekend Show – muzică bună, zâmbet şi poftă de viaţă, cu Camelia Căpitanu şi Robert Robert Emanuel, cărora li se vor alătura invitaţi trăsniţi, puşi doar pe distracţie. Ingredientele ce dau culoare fiecărei întâlniri sunt atent mixate cu umor, condimentate cu momente uimitoare de magie şi prestaţii coregrafice de excepţie. Atenţie! Nu există pericolul de „indigestie” a spiritului. Pot fi „consumate” porţii copioase în fiecare vineri, iar dacă apar manifestări neplăcute din partea vecinilor deranjaţi de râsete, chemaţi-vă prietenii şi daţi televizorul mai tare! Timp de o oră, în fiecare vineri de la 21:30 la 22:30, Weekend Show strânge lumea la distracţie!

PLAYLIST– Show-uri live formidabile, voci puternice, emoţii fulminante, entuziasm, pasiune, divertisment, ritmuri variate şi multe surprize, toate într-un “Playlist”  captivant şi provocator. În serile de duminică, live de la ora 20.00 la ora 21.30, fiţi alături deSorin Lupaşcu pentru un adevărat cocktail de stiluri muzicale antrenante (pop, rock, dance, funk, jazz, latino sau pop-opera).. “Playlist” promovează talentul muzical adevărat, indiferent de genul abordat.

Liceenii – cu Florentina Toma este o carte de vizită a liceelor, dar şi un ghid pentru părinţii care se confruntă cu provocarea de a avea în grijă.. un adolescent. Fără a recurge la pilde moralizatoare pe care le-au auzit de atâtea ori, la Liceenii tinerii se arată aşa cum sunt, spun ce gândesc, ne uimesc cu performanţele şi talentul lor și vă inspiră cu hobby-urile lor. Tina Toma şi-a luat deja angajamentul de a răspunde prezent la toate evenimentele din viaţa lor, fie că e vorba despre Balul Bobocilor, Cupa liceelor, concursuri sau festivaluri. Aşadar, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00 la ora 18.00, adolescenţii dau like emisiunii Liceenii doar la TVH.

„Restart România” – o emisiune care vorbeşte despre tine! După 20 de  ani de presă, Camelia Spătaru încă mai crede că mass-media are un cuvânt greu de spus. ”Încă mai cred că oamenii care ne decid soarta sunt datori să ne răspundă la  întrebări,  chiar dacă ele sunt incomode de multe ori. Încă mai cred că trebuie să ne implicăm cu toţii pentru un restart al României! Este nevoie de fiecare dintre noi pentru un astfel de proiect. Fie că ne adresăm marelui public sau politicienilor, vrem să ne implicăm în problemele reale ale societăţii. Vrem să identificăm cauza eşecului sau a succesului, să stabilim un diagnostic şi să acţionăm în consecinţă. Te invităm la un dialog sincer şi pertinent, în fiecare seară de luni până vineri de la ora 18.30 la 20.00 pe TVH!”

Analiza zilei – face radiografia celor mai importante evenimente ale ultimelor 24 ore. Ştiri sociale, economice, politice, interne şi internaţionale sunt comentate de Simona Şerban şi Graţian Moldovan alături de invitaţii lor, reprezentanți ai autorităților, dar și membrii ai societății civile. O emisiune realizată cu măiestrie gazetărească, moderată de doi prezentatori cu o bogată experienţă în televiziune care vor sintetiza în jumătate de oră evenimente importante din cursul zilei. Alături de ei, ziarişti respectaţi din presa scrisă, autori de articole şi editoriale de interes. Urmăriţi noua emisiune Analiza zilei, în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 22.30 la ora 23.00!

Sportlife – săptămâna nu incepe bine fără discutii aprinse din lumea sportului! În fiecare luni, între 21.30 și 22.30, cu Claudiu Giurgea.

 

TVH trasmite șapte zile din șapte și se recepționează acum în întreaga Românie!

Comentarii

Emisiuni

PREMIERA: In această seară, la ora 22:00, la Kanal D începe bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Doar câteva ore ne mai despart de marea premieră a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”! În această seară, la ora 22:00, începe  cel mai fascinant show de modă și stil din România! Cele nouă concurente, deja cunoscute publicului din întreagă țară, sunt gata de show și de prima întâlnire cu telespectatorii, pentru a-și etala abilitățile stilistice. Emoționate și, în același timp, hotărâte să câștige marele titlu, concurentele scot arsenalul vestimentar din dotare, își stabilesc strategiile și fac posibile alianțe, înainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. O explozie de culori, țesături fine, strălucire, accesorii extravagante și defilări de modă spectaculoase se vor regăși în prima ediție a show-ului prezentat de Ilinca Vandici.

“La <Bravo, ai stil! Celebrities> dăm trendul în moda din România! Mi-a fost foarte dor să anunț startul defilărilor concurentelor!”, spune Ilinca Vandici.

Bătălia stilistică are și o recompensă pe măsură pentru cea care va fi încoronată cea mai stilată celebritate din România, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii va intră în posesia premiului de 100.000 de lei. Pe parcursul acestui sezon, telespectatorii își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS, cu indicativul atribuit fiecărei concurente, pe care îl veți putea afla încă din prima ediție a show-ului, difuzată în această seară, la ora 22:00.

Nu ratați marea premieră a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, în această seară, la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 Chefi la cuțite

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Marele câștigător al sezonului 7 Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan, și-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a obține titlul show-ului, alături de juratul ce i-a fost mentor – chef Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a dezvăluit care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, și anume sã plece într-o vacanță gastronomică în Japonia: ”Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu”.

Dacă la sfârșitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei și al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinație de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin: ”Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a declarat câștigătorul sezonului 7.

După experiența Chefi la cuțite, bucătarul din Chișinău a recunoscut că nu s-a așteptat să fie susținut de atât de mulți oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ”Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar, a mai mărturisit câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

Cel mai iubit show culinar continuă cu înscrierile pentru sezonul cu numărul 8, iar doritorii încă se pot înscrie pe pagina de casting: https://casting.a1.ro/chefilacutite/.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

KANAL D: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Avatar

Published

on

“ROventura” ne poartă pașii sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, prin ținuturile Moldovei.

Din Ținutul Zimbrului, până în Turnul lui Ștefan, din Piatra Neamț, Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele “ROventura” ne poartă pașii prin locuri spectaculoase, încărcate de istorie, dar vom “gusta”, pe îndelete, și din preparatele culinare specifice acestor locuri.

După un scurt popas la Roman, locul unde drumeții noștri vor savura cel mai delicious burger artizanal, Andreea si George ajung la Piatra Neamț.

Ținutul Neamțului, mândria Moldovei, Poalele Pietricicai și Schitul Vovidenia sunt doar câteva dintre magnificele locuri în care vom poposi, prin intermediul “ROventura”.

O magie aparte ne învăluie în Muzeul de Artă Neolitică Cucuteni, o altă comoară ascunsă, din Piatra Neamț, găzduit în una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș. Expoziția ne poartă în trecut, în timpul uneia dintre cele mai vechi civilizații, care a dăinuit mai bine de 1.500 de ani.

Străveche vatră de spiritualitate, leagăn al povestitorului fără pereche, și casa legendarilor zimbri, Ținutul Neamțului cucerește pe oricine ajunge să-l descopere. Într-una dintre dumbrăvile minunate ale locului, se înalță un lăcaș de cult la a cărui desăvârșire au contribuit, de-a lungul vremii, mai mulți voievozi de seamă. Mănăstirea Neamț, așezată la o distanță de 12 kilometri nord-vest față de Cetatea Neamțului, uimește prin frumusețe și captivează printr-o istorie bogată. Un popas inedit va fi la Schitul Vovidenia (n.r. termen de origine slavă, care semnifică intrare), un lăcaș cu peste 300 de ani de existență, este înconjurată de Poiana Liniștii, așa cum a botezat marele scriitor Mihail Sadoveanu plaiurile nemțene din jurul schitului. Casa în care a locuit Mihail Sadoveanu, timp de 14 ani, ascunde o poveste incredibilă.

“Întotdeauna am spus că Neamțul, ruda mai <săracă> a Sucevei, în ceea ce privește promovarea, rivalizează cu ținutul Bucovinei în toate. Frumuseți naturale care îți taie respirația, muzee și mănăstiri interesante, mâncăruri bune să te lingi pe degete! De toate acestea m-am îndrăgostit în ultimii ani și ma bucur că am putut să redescopăr zona aceasta fabuloasă împreună cu Andreea. Dacă vizitasem deja Ținutul Zimbrului, acum am cunoscut îndeaproape și frumusețile din Piatra Neamț. Credeti-mă, prieteni, la poalele muntelui Pietricica, se așterne Raiul!”, spune George Mihai.

Nu ratati o noua editie “ROventura”, mâine, de la ora 15:00, cu Andreea Străvoiu si George Mihai, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0