Connect with us

ALL MEDIA

Un nou val de proteste la TVR: angajatii, nemultumiti de intarzierea platii salariilor

Published

on

Aproximativ 300 de angajaţi ai Televiziunii Române au protestat, marţi, în curtea instituţiei, nemultumiţi fiind de faptul că salariile nu au fost virate la timp, conform legilor în vigoare şi Contractului Colectiv de Muncă (CCM), au declarat pentru Mediafax surse din TVR.

Angajaţii nu şi-au primit salariile luni, aşa cum ar fi trebuit conform CCM. Mai multe surse din TVR susţin că Stelian Tanase, preşedintele-director general al SRTv, ar fi declarat că motivul neplăţii salariilor la timp ar fi acela că Televiziunea Română a făcut o plată către European Broadcasting Union (EBU).

Aceleaşi surse spun că banii pentru salarii ar fi fost în conturile instituţiei încă de la sfârşitul săptămânii trecute şi că prioritatea, potrivit Codului Muncii, este plata salariilor, înainte de plata altor obligaţii ale instituţiei.

Alte surse susţin că salariile pentru o parte din angajaţii TVR ar fi fost virate, urmând ca altă parte din salariaţi să îşi primească salariile în cursul zilei de miercuri, scrie Mediafax.

TVR trece prin momente tensionate, ca urmare a unei decizii a Comitetului Director al instituţiei, de reducere a timpului de lucru al salariaţilor de la 8 la 6 ore, şi, implicit, a salariilor cu 20%, decizie care a fost respinsă, dupa cum RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending