Un păr perfect în ZIUA NUNŢII, cea mai frumoasă zi din viaţa oricarei mirese - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Un păr perfect în ZIUA NUNŢII, cea mai frumoasă zi din viaţa oricarei mirese

Published

on

Ziua nunții este, cu siguranţă, cea mai importantă zi din viața mirilor, deci totul trebuie să fie perfect! Uneori, stresul de dinaintea ceremoniei, alimentaţia deficitară, sesiunile lungi petrecute la coafor au efecte nedorite și pot determina căderea părului.

În rândurile următoare ne-am propus să descoperim care sunt cauzele care determină căderea părului înaintea marelui eveniment, ce măsuri pot fi luate în astfel de situații, dar şi cum poate fi  prevenită pierderea părului înaintea momentelor importante.

 

Care sunt cauzele care pot determina căderea masivă a părului?

Principalele cauze care pot duce la căderea părului în perioada de dinaintea nunții sunt stresul şi alimentația haotică. Vrei ca totul să fie perfect, deci aloci multe ore pregătirilor şi supravegherii evenimentului. Aceste ore suplimentare se văd în primul rând în alimentaţie. Ai tendința să treci peste mese sau să mănânci pe fugă, alegi mâncarea rapidă în detrimentul salatelor şi grătarului sănătos. Trebuie să ştii că aceste modificări se văd. Părul este primul care suferă din pricina alimentaţiei deficitare în proteine, vitamine şi minerale. Firele încep să cadă şi acesta îşi pierde din strălucire. Lipsa de strălucire a părului produce stare de disconfort şi mai mult stres! Timpul îndelungat alocat pregătirilor petrecerii de nuntă te poate absorbi într-un cerc vicios şi va transforma momentele fericite în tensiune, stres şi nelinişte.

Te găseşti în această situaţie? Spune stop şi ia măsuri! Dacă nu vrei să plasezi responsabilitatea organizării petrecerii de nuntă unei firme de evenimente specializate, poți ruga două-trei prietene să te ajute cu organizarea. Aşa împarţi o parte din responsabilitățile tale şi ale partenerului, şi vei observa efectele eliberării imediat!

Din dorinţa de a avea o coafură impecabilă multe viitoare mirese merg mai des în saloanele de coafură să testeze. Dacă testele sunt realizate corect şi sunt urmate de măști tratament pentru regenerarea firelor de păr, efectele pot fi minunate. În cazul în care părul este supus într-o perioadă scurtă de timp tratamentelor cosmetice agresive, firele de păr şi scalpul vor avea de suferit, deci căderea masivă a părului este iminentă.

Nu schimba culoarea părului înaintea nunţii! Dacă te gândeşti să schimbi nuanţa părului puţin înainte de marele eveniment, renunţă! Noua culoare ar putea să te prindă sau ar putea să îţi accentueze imperfecţiunile. Căderea părului din pricina vopsirilor dese în intervale scurte de timp este frecventă, dacă nu vrei să rămâi cu goluri inestetice şi o culoare nepotrivită gândeşte-te le un alt mod de a-ţi aranja părul nu la modificări agresive sau drastice.

Nu este un secret că variațiile hormonale favorizează pierderea părului. Dacă vrei să arăți perfect în ziua nunții nu înlocui pilulele contraceptive, acestea au efecte puternice asupra organismului. Vorbește cu medicul tău despre alternative sau despre posibilitatea amânării începerii noului tratament.

Advertisement

Ce măsuri poți lua dacă-ţi cade părul?

Relaxează-te! Există soluții pentru orice problemă, indiferent cât de gravă pare. Ia-ţi câteva momente, analizează situația şi descoperă care sunt cauzele ce au determinat căderea masivă a părului. Reconsideră stilul de viață, dacă căderea părului este determinată de oboseală exagerată sau alimentaţie deficitară sau anumite obiceiuri mai puţin sănătoase ia măsuri! Fă o cură cu vitamine, adu echilibru în dietă şi  împrieteneşte-te cu proteinele. Nu uita să împărţiţi atribuțiile cu partenerul de viaţă şi prietenii apropiați.

Soluții cosmetice pentru părul rărit

Dacă te afli aproape de momentul zero şi părul tău nu are aspectul pe care îl doreşti, ai păr rărit sau fire subțiate, nu te neliniști, există remedii. Caută produse cosmetice pentru păr cu nanofibre de cheratină.

Fibrele pentru păr rar reușesc să mascheze rapid și eficient imperfecțiunile lăsate de pierderea părului. Aceste nanofibre de cheratină se aplică pe firele de păr și le face să pară pară mai groase, mai sănătoase. Un exemplu în acest sens, nanofibrele Toppik, sunt soluția folosită de peste 5 milioane de oameni din întreaga lume, care suferă de păr rărit, goluri sau început de calviţie. Se aplică cu ușurință pe părul uscat şi sunt rezistente la vânt, ploaie și transpirație; astfel te vei simți în siguranță pe parcursul întregului eveniment.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending