Un paradis libanez... unul gastronomic! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Un paradis libanez… unul gastronomic!

Published

on

1001 Nopti este un concept care a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor o alternativa inedita de a petrece timpul liber si de a se bucura de rafinamentul bucatariei libaneze.

Situat in inima capitalei , langa parcul Cismigiu si foarte aproape de Calea Victoriei , 1001 Nopti impresioneaza prin arhitectura deosebita , fiind un proiect de design unic: pe 2 niveluri , parter si mezanin , cu scari de marmura , tavan inalt si coloane in capatul carora poti vedea statui ce amintesc de frumoasa si misterioasa Pari.
Conceptul 1001 Nopti este structurat pe 2 linii principale de functionare : Restaurant si Lounge si pe 3 linii secundare : Serviciu Private VIP , Take Away si Home Delivery .

Un trecut cultural unic a contribuit la definirea gastroomiei libaneze autentice: usoara si sanatoasa , una din cele mai populare bucatarii din Orientul Mijlociu. Impreuna cu cel mai bun Maestru Bucatar am gandit un meniu cu peste 100 de specialitati de care nu aveti cum sa nu va indragostiti o data ce le-ati degustat . Maestru Bucatar Debers Tawfic se poate mandri cu o experienta de peste 20 de ani in domeiul bucatariei libaneze.

Restaurantul dispune de 150 locuri , Valet parking, internet wireless, AC, TV si a gandit pentru clienti, incepand din 10 Martie , un meniu zilnic de business intre orele 12.00 – 15.00, de luni pana vineri.
1001 Nopti Restaurant&Lounge isi asteapta clientii zilnic, intre orele 11:00 -03.00 , cu posibilitatea prelungirii programului.

Str Ion Brezoianu nr 18 , sect 1, Bucuresti
Program: 11:00 – 03.00

Telefon: 0746.17.11.11
www.1001-nopti.ro
E-mail: office@1001-nopti.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending