Connect with us

ALL MEDIA

Un post naţional de televiziune din Marea Britanie va difuză un film documentar controversat cu Prinţesa Diana

Avatar

Published

on

Fratele prințesei Diana a încercat să împiedice difuzarea fără precedent în Marea Britanie a unui documentar incisiv în care Lady Di evocă viața sa amoroasă și eșecul mariajului cu prințul Charles, afirmă duminică săptămânalul Mail, conform France Presse, citat de Agerpres.

Postul Channel 4 a confirmat că a fost contactat de Charles Spencer, fratele Dianei, dar a insistat că va difuza filmul controversat duminica viitoare, așa cum este prevăzut.

 

Documentarul ”Diana: In her own words” (Diana: În propriile ei cuvinte) este realizat pe baza unor imagini înregistrate între 1992 și 1993 de Peter Settelen, profesorul de dicție al prințesei.

Filmul a fost difuzat în 2004 de canalul american NBC după o lungă luptă legală, dar niciodată nu a fost prezentat la televiziunea britanică, chiar dacă poate fi văzut în orice moment pe platforme precum YouTube.

Pe măsură ce se apropie data când se împlinesc 20 de ani de la moartea prințesei Diana, presa britanică rivalizează în titluri pe prima pagină despre ”revelațiile” ce reies din acest documentar, scrie AFP.

Prințesa povestește că se gândea să fugă de la Palatul Buckingham încă din anii ’80 cu bodyguardul ei Barry Mannakee, de care s-a îndrăgostit și care a murit în 1987 într-un accident de motocicletă. Mai târziu, în film, ea sugerează că iubitul ei ar fi putut fi ”eliminat”.

Diana revine pe larg asupra suferințelor din timpul căsătoriei ei cu prințul Charles, cu care nu s-a întâlnit decât de treisprezece ori înainte de ziua cea mare și cu care relațiile sexuale erau reduse la minimum.

Ea critică, de asemenea, familia regală și puțina consolare pe care a putut-o găsi la Regina Elisabeta a II-a.

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending