Connect with us

Seriale

Un serial nou, producție 2023, dar și pelicule cu Jason Sudeikis ori Mel Gibson, în iulie, pe FilmBox Premium

Published

on

Reclame

Jason Sudeikis – de două ori câștigător al Globului de Aur pentru cel mai bun actor în „Ted Lasso” – și Alison Brie –  nominalizată de două ori la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în serialul „Glow” – se întâlnesc într-o comedie spumoasă, care demontează miturile legate de „ușurința” unora de a crea relații noi: „Sexul, bată-l vina!”, programat sâmbătă, 8 iulie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Un bărbat cu lipici la femei și o femeie care nu se poate abține să-și înșele partenerii se hotărăsc să aibă o relație platonică pentru a-și „corecta” viața. Dar relațiile platonice nu rămân mereu platonice, iar în cazul lor se transformă într-o puternică atracție. În roluri secundare, îi putem regăsi pe Amanda Peet – „Hoața de identitate”, „Soția perfectă” – și Adam Scott – „Parks and Recreation”, „Marile minciuni nevinovate”.   

Luna iulie aduce telespectatorilor FilmBox Premium și un nou serial: Planul B. Serialul, o producție SF realizată în Canada anul acesta, îl readuce în prim plan pe actorul Patrick J.Adams, care a fost unul dintre protagoniștii apreciatului serial „Costume” (Suits). În acest serial îl interpretează pe Philip, un bărbat obsedat de control care se întoarce în timp pentru a-și salva căsnicia. Este un serial cu totul aparte: deși a fost finalizat în 2023, filmările au început acum 10 ani, tocmai pentru a se păstra fidelitatea față de scenariu și poveste, care cereau o „întoarcere” în timp de aproape un deceniu.

Între Adams și Karine Vanasse, actrița canadiană care o interpretează pe soția personajului central din serial, a fost nevoie de mult timp pentru crearea unei legături autentice, deoarece Patrick J. Adams a declarat că nu prea crede în chimia dintre oameni. Cu toate acestea, „a fost o deschidere, o determinare de a ne cunoaște” a recunoscut Adams. „Trebuia doar să cinăm, să bem și să vorbim. Apoi, să intrăm împreună în acest proces. Să ne sprijinim unul pe celălalt. Să fim suficient de îndrăzneți să încercăm. Când lucrezi cu cineva așa, vei obține chimie, pentru că se întâmplă ceva magic.” De sâmbătă, 1 iulie, ora 22:30, pe FilmBox Premium! 

Uraganul” (Force of Nature) îi creează dublului premiat cu Oscar Mel Gibson cadrul perfect pentru rolul care îi place: acela de detectiv, chiar dacă la pensie și extrem de morocănos. De această dată, el este prins în operațiunea de oprire a unui jaf pus la cale o bandă de hoți chiar în timpul unui urgan. Evident, telespectatorul e lăsat să aleagă la cine se referă titlul… la fenomenul meteo sau la Mel Gibson?

O altă actriță distribuită în filmul difuzat de FilmBox Premium sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:00, este Kate Bosworth, extrem de căutată pentru filmele de acțiune presărate cu sarcasm, cum este, bineînțeles, și stilul lui Gibson. Iată ce spune regizorul Michael Polish (Twin Falls Idaho, Big Sur) despre cea mai mare provocare din realizarea filmului: „când ne-am scufundat în apă în subsol… e ceva foarte fizic să ai doi actori care se scufundă și să poți lua camera cu tine… Am mai lucrat sub apă, dar nu în timpul unei furtuni. A fost o provocare, dar și distracție pentru actori. Una peste alta, cu toții am trăit emoții noi”. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending