„Un show păcătos”, lider incontestabil de audiență. Emisiunea, urmărită de aproape un milion de telespectatori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

„Un show păcătos”, lider incontestabil de audiență. Emisiunea, urmărită de aproape un milion de telespectatori

Published

on

“Un show păcătos” a fost aseară lider incontestabil de audiență, cu prima ediție a celui de-al cincisprezecelea sezon. O ediție în care Daniela Crudu a revenit “acasă”, în postura de asistentă păcătoasă, și în care subiectul central a fost fuga de acasă a Adrianei Bahmuțeanu, împreună cu cei doi copii.

Emisiunea prezentată de Dan Capatos a fost pe primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public și a adunat în fața micilor ecrane 838.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 22.48.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a obținut pe perioada difuzării emisiunii (22.25 – 01.04) o audiență medie de 4,3 puncte de rating si 15,7 % cota de piata, în timp ce Pro TV înregistra 3,4 puncte de rating și o cotă de piață de 12,3 %.

De asemenea, Antena 1 rămâne lider la nivelul publicului din mediul urban, cu o audiență medie de 3,6 puncte de rating și o cotă de piață de 12.3 %, in timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut 2,6 puncte de rating si 8,9 % cotă de piață, precum și la nivelul întregii țări, cu o audiență medie de 2,8 puncte de rating și o cotă de piață de 10,8 %.

 

Sursă cifre: Kantar Media

Foto credit: Antena 1

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending