Connect with us

Emisiuni

Un spectacol de neratat, diseară, la Românii au talent!

Published

on

Reclame

Artiștii sunt chemați de urgență pe scenă. Este vineri seară, așa că e vremea ca talentul adevărat să strălucească pe cea mai importantă scenă a României.

Vrem să ne bucurăm de viață și suntem pregătiți să-i vedem pentru a șaptea oară în acest sezon pe curajoșii care sunt dispuși să lase emoțiile în urmă și să demonstreze tuturor că merită să fie aplaudați și recunoscuți. De la 20:30, la PRO TV, începe Românii au talent, show-ul de televiziune în care avem puterea de a crea ceva minunat din nimic. 

DA-uri rostite care schimbă destine, butoane apăsate care sunt egale cu șansa transformării unui vis într-o realitate nesperată și sfaturi ce pot fi păstrate pentru întreaga viață. Doar în cel mai iubit show se găsesc toate și… încă ceva – talente ce nu pot fi ratate deoarece au pregătit momente de senzație. Pavel Bartoș și Smiley sunt gazdele care aduc cea mai bună stare de spirit, iar la masa juriului se găsesc, ca de fiecare dată, Andi, Andra, Dragoș și Bobo, pregătiți să descopere diamantele neșlefuite. 

M-am născut în România, acum trăiesc în Italia. Sunt emoționat pentru că nu am fost niciodată pe o scenă ca asta, o scenă cu camere. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent”, va spune fericit un tânăr de 16 ani, dornic să demonstreze cum i-a schimbat dansul viața. Ce vor spune jurații despre prestația lui, aflăm curând. 

Deși este din Călărași, își câștigă banii pe străzile europene, prin pasiunea lui – cântatul la vioară. Acum vine pe scenă pentru a arăta că poate duce totul la următorul nivel, însă rămâne de văzut dacă așa va fi. ”Sunt artist de stradă, cânt în centrul istoric al Romei. Nu-mi place deloc să cânt pe străzi deoarece ești expus factorilor climatici. Nu este tot timpul cald și plăcut, este și foarte periculos. Am avut conflicte, altercații”, va povesti el.  

Deși are doar 15 ani, este campioană mondială la balet și dorește ca emoția ei să ajungă la public, iar diseară vine în fața juraților pentru a arăta ce poate. ”De când eram mică, mi-a plăcut să dansez și am simțit o conexiune. De foarte multe ori, stau singură în sală, să-mi repet variațiile sau exercițiile, ca să văd ce nu este tocmai potrivit sau nu arată bine. Iubesc să dansez pentru public. O să mă concentrez să dau ce am eu mai bun și să ajungă emoția mea la public”, va recunoaște aceasta. 

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a șaptea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending