Connect with us

Business

Un team building organizat de profesionisti inseamna relaxare eficienta si o echipa mai sudata la intoarcere

Published

on

Implementat si la noi in toate firmele mari sau in firmele mai mici team building-ul este o modalitate foarte eficienta pentru o cunoastere mai buna a angajatilor si pentru oferirea unei maniere moderne de sudare a echipei.

 

O astfel de iesire nu presupune doar trei zile la munte sau la mare, putina plimbare si venit iar la birou. Cand organizezi un team building este bine sa te gandesti la activitati cat mai creative si mai bine personalizate, adaptate tipului de oameni cu care lucrezi si problemelor pe care le-ai sesizat in munca de zi de zi.

 

Pe piata sunt destule firme care pun la dispozitie echipe mixte de profesionisti cu experienta care pot organiza o iesire tematica si jocuri foarte interesante care sa puna in valoare anumite calitati si sa stimuleze aparitia altora.

 

Specialistii in comunicare, psihologii sau antrenorii de fitness, actorii si dansatorii, nutritionistii, toti vor incerca sa aduca cate ceva din experienta lor pentru a putea realiza cea mai interesanta iesire cu echipa de la munca pe care ai avut-o vreodata.

 

In urma activitatilor in echipa desfasurate pe tot parcursul deplasarii oamenii din firma vor putea sa isi imbunatateasca comunicarea, creativitatea, gandirea strategica, distractia si capacitatea de negociere. In functie de ceea ce are nevoie echipa de la munca cu adevarat profesionistii din firmele care organizeaza un team building vor alege o combinatie a celor mai bune tehnici si metode usor de implementat, propunand mereu jocuri noi in echipa si activitati recreative din care se poate invata ceva.

 

Advertisement

La intoarcere rezultatele vor fi vizibile, oamenii vor lucra mai bine, mai eficienta, se vor intelege mai bine cu ei, vor fi in stare sa duca la indeplinire si sarcini mai complicate, vor veni cu propuneri foarte interesante. Si toate astea prin niste simple jocuri alese strategic si cateva indrumari luate tot in joaca, dar foarte bine gandite de echipele mixte de specialisti de la firmele care ofera astfel de servicii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending