Connect with us

Cei mai talentati copii ai romanilor vin joi, 25 februarie, de la ora 20.00, la “Next Star”, intr-o noua editie prezentata de Dan Negru. O editie in care, printre multe alte demonstratii spectaculoase de talent, telespectatorii Antenei 1 vor vedea un numar de scrima, desprins parca din filmele de capa si spada, dar si un truc de magie pregatit special pentru cei patru jurati de un pusti care… danseaza.

Si tot joi, la „Next Star”, vine Vlad (10 ani), un copil cu un talent special. El creează din plastilină tot felul de modele în miniatură, iar figurinele sale, animale, soldați, avioane, mașini, motociclete, sunt dintre cele mai migăloase. Si asta nu-i tot. Fiecare figurină de-a sa este însoțită de o… poveste.

“Când lucrează e în lumea lui, în largul lui. Și spune că de fiecare dată când face ceva frumos, o vede pe mama lui lângă el”, spune prezentatorul Dan Negru despre băiețelul care acum doi ani a rămas orfan de mamă.
Puștiul vine la “Next Star” să-și demonstreze talentul în fața juraților Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, iar magia din mâinile sale îi va face pe aceștia să vadă în el un viitor designer de automobile sau avioane.

Ce surpriză le-a pregătit Vlăduț celor patru jurați si ce alti copii talentati vor urca pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 25 februarie, de la ora 20.00, în cea de-a treia ediție a noului sezon “Next Star”.

Noul juriu NEXT STAR

Noul juriu NEXT STAR

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending