Connect with us

K-News & Culture

[UNBOXING] Albumul „All About Luv” de la MONSTA X, cadoul muzical perfect de Valentine’s Day

Published

on

Foto Credit: Radar de Media
Reclame

Fie că celebrăm Valentine’s Day sau aşteptăm sărbătoarea Dragobete, muzica este mereu un cadou deosebit şi exprimă acele sentimente speciale într-un limbaj universal. „All About Luv”, cel de-al şaselea album de studio Monsta X şi primul în limba engleză din cariera formaţiei sud-coreene, cuprinde o selecţie de piese numai bune de ascultat în luna iubirii.

Succesul genului K-POP a depăşit demult graniţele ţării de origine şi se bucură de aprecierea publicului din toată lumea. Trupa de băieţi Monsta X au tot mai mulţi ascultători şi peste ocean. De aceea, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, formaţia a lansat în 2020 albumul „All About Luv”, exclusiv în engleză. Rezultatele nu au întârziat să apară, căci materialul discografic produs la casa de discuri americană Epic Records, a ocupat locul 5 în topul Billboard 200 şi a şaptea poziţie în clasamentul Rolling Stone Top 200. Dacă nu aţi avut încă ocazia să ascultaţi piesele electro-pop cu influenţe R&B, mai jos găsiţi un scurt preview pentru  „All About Luv”, albumul ce nu trebuie să lipsească din colecţia oricărui fan.

Membrii trupei au participat la scrierea pieselor, alături de producători recunoscuţi la nivel internaţional. În plus, au colaborat şi cu artişti îndrăgiţi în toată lumea. Pentru prima piesă de pe album, „Who Do U Love ?”, Monsta X au un featuring cu French Montana, iar varianta remix este completată de will.i.am. „Beside U” este un alt single care a cucerit ascultătorii şi este o colaborare cu artistul Pitbull. Formaţia sud-coreeană a promovat intens albumul „All About Luv” peste hotare, având mai multe evenimente şi reprezentații.

Caracteristic albumelor K-POP este împachetarea şi elementele vizuale bogate ce vin împreună cu CD-ul. Materialul discografic are mai multe versiuni de prezentare ce conţin, spre bucuria fanilor, postere, fotografii de grup sau individuale şi versurile pieselor. De asemenea, pentru colecţionari, cântecele sunt disponibile şi pe Vinyl. În România, albumul „All About Luv” de la Monsta X poate fi comandat online de la mari retaileri precum eMag sau din librăriile Cărtureşti.

Monsta X au debutat în anul 2015, la compania Starship Entertainment, iar în prezent din formaţie fac parte Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Jooheon şi I.M. Băieţii cântă, compun muzică, dansează, fac rap, dar au şi proiecte solo. Încă de la debut au fost activi şi au lansat constant piese noi atât în limba coreeană, cât şi în japoneză sau engleză. Au avut turnee naţionale şi internaţionale care au adus împreună milioane de fani sau Monbebe, după cum este numit fanclubul oficial Monsta X. Cariera lor internaţională a continuat cu cea mai nouă lansare în decembrie 2021 – „The Dreaming”, cel de-al doilea album în engleză şi discul cu numărul nouă semnat de Monsta X, una dintre cele mai populare formaţii K POP.

Advertisement

Articol realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending