Unde găsești accesorii și ținute de botez pentru copii la prețuri fără concurență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Unde găsești accesorii și ținute de botez pentru copii la prețuri fără concurență

Published

on

Botezul copiilor reprezintă prima petrecere din viața celui mic și un eveniment extrem de emoționant pentru proaspeții părinți. Pentru că își doresc ca acest eveniment unic în viața copilului să fie unul de poveste, planifică totul până în cele mai mici detalii, iar ținuta prichindelului este cea mai importantă. Te afli și tu în postura de proaspăt părinte? Se apropie botezul celui mic și cauți accesorii și tinute de botez pentru copii, la prețuri fără concurență? Există o soluție simplă și la îndemână, online, la care poți apela pentru astfel de situații – este vorba despre magazinul https://www.fabricadeaccesorii.ro/ special conceput pentru prichindeii care vor să strălucească la propriul lor botez.

De ce să faci această alegere? Deoarece site-ul conține tot ce ți-ar trebui pentru botezul unui copil. Gama lor de produse cuprinde lumânări pentru botez, costumașe de tot felul, trusouri cu accesorii complete, coșuri de botez și costumașe naționale. Sunt sute de produse disponibile din care să alegi, iar toate produsele au prețuri mai mult decât accesibile. Și avantajele shopping-ului online nu se opresc aici. Iată alte motive care te vor convinge că faci alegerea potrivită:

  1. Cumpărăturile online sunt cele mai facile, din toate punctele de vedere. Poate că nu ai timp să alergi în zece părți, ca să achiziționezi tot ce îți trebuie pentru botezul celui mic, însă tot ce ține de trusoul lui poți să achiziționezi de pe magazinul online Fabrica de Accesorii. Deci, faci economie de timp și de energie, două lucruri esențiale pe care le poți aloca către alte treburi ce țin de organizarea botezului.

  2. Ai sute de produse din care să alegi. Este mai ușor să compari produsele pe care le dorești, prin prisma unor ferestre de internet, decât să le compari fizic, în magazine (unde este imposibil să vizualizezi zeci de produse într-o singură zi). Asta înseamnă că alegi, din start, varianta mult mai practică a lucrurilor.

  3. Ai parte de produse diversificate, astfel încât să ai opțiuni de alegere. Nimic nu este mai nociv pentru o afacere, decât lipsa de diversificare a propriilor produselor. Însă nu este și cazul Fabricii de Accesorii (cu o simplă vizită la ei pe site, te vei convinge personal de acest lucru).

  4. Produsele sunt de calitate foarte mare, ca să te bucuri de produsele achiziționate ca amintire frumoasă chiar și ani de zile. Nu este o glumă, este o realitate. Contează foarte mult calitatea produselor pe care le alegem, dacă ne dorim ca investiția făcută în ele să merite (nimeni nu vrea să achiziționeze produse care să țină fix o zi sau două, după un eveniment important).

Care sunt accesoriile de nelipsit pentru botez?

Ținuta sau ținutele celui mic vor fi prioritatea numărul unu pentru orice părinte. De regulă, majoritatea proaspeților părinți optează pentru două ținute, una înainte de botezul propriu – zis și alta după botez. Însă există și varianta mai multor ținute pentru petrecerea de după, care de regulă se ține la un restaurant. Practica ținutelor multiple mai are și alt rol: estetica în fotografiile de botez. Nu degeaba plătesc proaspeții părinți un fotograf cu experiență, care să surprindă în fotografii toate momentele de la acest eveniment important, iar acest lucru îi determină să opteze și pentru mai multe tipuri de ținute pentru copil. Al doilea accesoriu de nelipsit de la botez îl reprezintă lumânarea. Există multe modele disponibile pe Fabrica de Accesorii, din care să alegi. Le poți asorta la ținuta bebelușului sau nu, în funcție de preferințe.

Alte accesorii, extrem de cunoscute și folosite la orice botez, sunt mărturiile. Mărturiile sunt accesorii de dimensiuni mici, care de regulă se oferă tuturor invitaților care participă la petrecerea de botez. Acestea rămân ca amintire frumoasă de la eveniment și toți părinții le apreciază și le utilizează. Mărturiile sunt folosite și la nunți, din aceleași considerente.

Pe lângă accesorii, părinții țin foarte mult și la tradiții. Da, botezul presupune și câteva tradiții, care pot să difere în funcție de zona țării din care sunt. Însă toate sunt frumoase și aduc botezului o alură și mai personală și magică. Iar la petrecerea de la restaurant, nu mai există party fără cunoscutele ursitoare, care vin să ureze bebelușului toate cele bune în viață. Numărul ursitoarelor îi implică inclusiv pe părinți, deci este lesne de înțeles de ce tot mai mulți apelează la astfel de servicii – fotografiile și filmările de la ursit le rămân ca o amintire frumoasă, una în plus față de cele strânse deja în cadrul botezului, la biserică.

Pentru un botez reușit, ia în calcul toate tradițiile cunoscute la tine în zonă. Chiar dacă poate părea obositor la început să ții cont de toate, atunci când albumul foto și filmarea botezului vor fi gata, vei înțelege de ce a meritat efortul, pentru că vei avea ce vizualiza, mai concret o adevărată poveste, cu început, narațiune și încheiere, exact așa cum se cuvine de la un botez. Și, peste ani, vei putea să le vizualizezi împreună cu copilul tău și să îi explici ce semnifică fiecare tradiție în parte și de ce ai ales să le faci. Cu siguranță și copilul tău va fi fascinat să afle povestea de la primul său party în adevăratul sens al cuvântului. Nu îți face griji de alte lucruri la botez, doar bucură-te de fiecare moment în parte și nu uita să fii prezent fizic și psihic în fiecare lucru care se întâmplă. Familia și cei dragi îți vor fi și ei aproape, să se bucure împreună cu tine.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending