Connect with us

ALL MEDIA

Unde gasesti cele mai bune utilaje pentru constructii

Published

on

 

Domeniul constructiilor este extrem de important, deoarece este vorba despre siguranta pe care o ofera imobilele ridicate in primul rand, constructorii fiind obligati sa respecte anumite reguli astfel incat sa se poata garanta o anumita durabilitate cat si rezistenta in cazul unor calamitati.

Utilajele folosite de catre firmele de constructii sunt extrem de importante, deoarece acestea pot face diferenta dintre o constructie realizata ca la carte si o constructie proasta calitativ. Intr-adevar, nu doar utilajele conteaza, ci si materialele folosite precum si competentele angajatilor, insa utilajele au un aport care va influenta intr-o masura mare rezultatul final.

Daca va numarati printre cei care sunteti la conducerea unei firme de constructii sau chiar si o simpla persoana fizica si sunteti in cautarea celor mai bune utilaje pentru constructii, cea mai buna solutie pentru a putea achizitiona tot ceea ce aveti nevoie la cel mai bun raport pret/calitate, o veti gasi accesand site-ul celor de la RET Utilaje SRL, printr-un simplu click pe https://www.retutilaje.ro/utilaje-mare-mecanizare/excavatoare/mini-excavatoare.

Gama de utilaje disponibila la acestia este una extrem de variata, fiind impartita in doua mari categorii de produse dupa cum urmeaza:

 1. Utilaje mare mecanizare – categorie care este compusa din:
 • Manipulatoare telescopice
 • Buldoexcavatoare
 • Incarcatoare
 • Excavatoare
 • Buldozere
 • Camioane
 • Dumpere
 • Concasare si sortare
 • Statii de betoane
 • Statii de asfalt
 • Cilindri compactori
 • Platforme de lucru la inaltime
 • Motocompresoare
 • Betoniere cu autoincarcare
 • Echipamente pentru asfalt
 • Macarale
 • Accesorii utilaje

 

 1. Utilaje mica mecanizare – categorie care este compusa din:
 • Unelte electrice
 • Demolare / spargere
 • Utilaje compactare
 • Vibrare beton
 • Generatoare curent / Turnuri lumina
 • Unelte instalatori

 

RET Utilaje SRL este o companie romanesca care si-a inceput activitatea inca din anul 1994, ceea ce o face una dintre cele mai vechi firme din acest domeniu de la noi din tara.

 

In acest fel, de-a lungul timpului aceasta companie a reusit sa se impuna datorita vechimii si prin produse si servicii de cea mai inalta calitate, atat din punctul de vedere al concurentei, cat si ca partener serios de afaceri pentru toti clientii sai. Incepand din 2001, cei de la RET Utilaje SRL au devenit dealeri in Romania pentru TEREX – buldoexcavataore si excavatore, precum si pentru ATLAS COPCO – motocompresoare. Aceste doua brand-uri sunt de asemenea recunoscute la un nivel foarte important pentru calitatea utilajelor pe care le realizeaza, fiind printre cele mai apreciate pe aceasta nisa.

 

Este de mentionat si faptul ca atat gama de produse cat si cea a serviciilor oferite s-a imbunatatit si extins constant, de la an la an, clientii reusind sa-si acopere prin RET Utilaje SRL, tot mai multe nevoi. In prezent acestia acopera mai toate nevoile tuturor celor care sunt in cautarea celor mai bune servicii si utilaje pentru domeniul constructiilor, de asemenea disponibile la preturi extrem de avantajoase.

Advertisement

 

In momentul de fata dispun de 4 locatii: Popesti Leordeni judetul Ilfov, Cluj-Napoca, Braila si Bacau.

 

In ceea ce priveste serviciile de care puteti beneficia achizitionat utilaje de la RET Utilaje SRL, veti beneficia de service in garantie, lucru care este absolut esential, si in plus acestia va pot asigura si cu service in post garantie, la nevoie chiar la fata locului in cazul in care utilajul nu se mai poate deplasa ori reparatiile sunt urgente astfel incat lucrarile sa poata fi continuate.

Pentru ca clientii sa beneficieze intr-adevar de tot ce-i mai bun si la cele mai avantajoase preturi, cei de la RET Utilaje SRL comercializeaza exclusiv piese de schimb de origine, pe toata perioada de functionare a utilajelor. Chiar daca in anumite cazuri exista situatia in care anumite repere nu mai pot fi furnizate, se vor depune toate eforturile necesare pentru gasirea unei solutii astfel incat sa va puteti continua treaba fara nici un fel de problema, fiindu-va oferite toate alternativele existente.

De-a lungul timpului tehnologia a evoluat extrem de mult, iar astazi avem la dispozitie fel si fel de utilaje si echipamente cu ajutorul carora putem construi mult mai simplu si rapid, utilizand comenzi simple si intuitive, utilaje si echipamente care de asemenea sunt mult mai accesibile si diverse precum in trecut, iar dovada clara poate fi reprezentata inclusiv de utilajele comercializate de catre cei de la la RET Utilaje SRL.

Aceste utilajele pentru constructii ne sunt indispensabile, fie ca este vorba despre utilaje de mare mecanizare ori despre echipamente de mica mecanizare, sunt masinarii complexe ce au rolul de a duce la bun sfarsit sarcini extrem de grele, sarcini care in epoca moderna pot fi considerate relativ imposibile pentru a fi indeplinite folosindu-se forta fizica, cel putin daca discutam despre zilele noastre cand timpii trebuie sa fie cat mai scurti indiferent de situatie.

In cazul in care v-am trezit interesul, toate informatiile necesare va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca daca doriti  o oferta completa de preturi, detalii tehnice si tot felul de alte informatii, puteti accesa oricand site-ul celor de la RET Utilaje SRL, si astfel veti putea beneficia de cele mai bune produse si servicii pentru constructii. Toate acestea precum si gama extrem de variata de utilaje de mare si de mica mecanizare va asteapta la numai un simplu click distana.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending