Connect with us

BUSINESS

Unde se afla manipulantul constiincios pentru marfa ta perisabila ?

Published

on

 

Cand halele de productie devin neincapatoare si se lucreaza la foc continuu, atunci iti dai seama ca un manipulant marfa bun valoreaza tot aurul din  lume si, fara exagerare, de munca lui depinde afacerea ta. El este cel care preia responsabil marfurile grele si rezistente sau pe cele perisabile ducandu-le in spatiile de depozitare ca salariatii sa aiba loc sa lucreze.

Tot el descarca masinile care aduc materia prima si le incarca pe cele venite sa ia marfa.

Trebuie sa recunoastem ca viata manipulantului s-a usurat putin de cand exista motostivuitoarele, dar atentia sa trebuie sa fie distributiva, responsabilitatea maxima si orice s-ar spune este o meserie stresanta, care necesita efort fizic si psihic. In Germania este penurie de manipulanti marfa din doua motive:

-ca si la noi populatia tarii este, din pacate, in curs de imbatranire. Fara sa facem discriminari pe criterii de varsta, un manipulant marfa trebuie sa fie tanar si sanatos, sa nu-i tremure mainile sau picioarele si sa vada bine. Imaginati-va ca manipulantul scapa din brate baxurile cu pungi de faina sau de zahar! Hartia este fina si sub impactul socului se rupe, iar marfa se imprastie. Ce ne facem  in cazul in care manipulantul intra cu motostivuitorul in stivele de pahare de sticla sau de globulete pentru pomul de iarna? Toate acestea se intampla, daca se merge pe improvizatie la angajare si nu sunt testate calitatile reale ale oamenilor legate de aceasta profesie.

-multi germani considera anumite slujbe ca fiind umilitoare, cu toate ca nicio munca din lume nu este degradanta, oricat de toxica sau de murdara ar fi, dimpotriva merita mai multa stima cei care lucreaza la deratizare, salubritate, vidanjare.

Si la noi situatia este asemanatoare. Tinerii buni de munca au plecat in statele europene fiindca au salarii mai mari si conditii mai bune. Dupa 4-5 ani de lucru in afara, se intorc in Romania cu bani stransi pentru casa si masina. Ce poate face  un intreprinzator sa angajeze un manipulant marfa priceput, onest si responsabil?

Poate apela la Firma Jordanriver.eu care ofera servicii de recrutare si aducere a fortei de munca din Asia. Selectia este atat de riguroasa, incat in Romania ajunge numai personal calificat, care trece de nenumarate filtre si teste. Firmele de triere din tara respectiva care colaboreaza cu Jordanriver.eu isi fac datoria la superlativ de aceea in Romania a luat amploare aducerea fortei de munca din Asia.

Firma se ocupa de tot ceea ce trebuie facut de la aducerea din indepartata tara a muncitorilor, pana la intrarea lor in activitate in Romania. Mai intai se face selectia serioasa. Angajatorul din Romania se poate implica sau poate lasa totul in seama mediatorului relatiei de munca. Daca este dispus la deplasare la fata locului, va fi pus fata in fata cu viitorul angajat. In cazul in care se afla in criza de timp si nu isi permite o cheltuiala in plus cauzata de deplasare, se recurge la testarea online.

Din momentul in care forta de munca a fost atent triata, firma se ocupa de punerea la punct a documentelor de calatorie si de intrare in tara, precum si a celor de obtinere a vizei de lucru in Romania.

Exista un singur inconvenient, care poate fi anulat: perioada mare de asteptare de la depunerea cererii prin care se solicita muncitori, pana la aducerea acestora in tara de catre Jordanriver.eu.

Nu are cum sa se urgenteze aceste operatiuni fiindca se are in vedere sa se aduca personal bine pregatit, onest si harnic, iar acest lucru presupune testari peste testari. Dupa recrutarea propriu-zisa urmeaza punerea la punct a tuturor actelor, rezervarea biletelor de avion si obtinerea vizelor necesare, tocmai de aceea, in cazul in care aveti nevoie de forta de munca pentru o anumita perioada, solicitati ajutor din timp. Rezervati 2-3 luni perioadei de asteptare ca afacerea sa nu aiba de suferit.

Manipulantii marfa adusi din Asia sunt capabili de performanta si nu schimba locul de munca, oricat le-ar fi de greu. Ei sunt energici, au miscari agile, isi controleaza perfect atentia, asa incat sunt recomandati la toate categoriile de marfuri. Pe mana lor, marfa perisabila se afla in siguranta, in plus nici nu fac parte din categorie fortei de munca extrem de scumpe sau pretentioase.

Accesul la platforma Jordanriver.eu este foarte usor si nu aveti altceva de facut decat sa va definiti nevoile de forta de munca si sa ii solicitati firmei prezentate mai sus ajutorul.

Site-ul lor oficial se incarca din momentul accesarii si ofera clientilor toate informatiile necesare referitoare la procedura de aducere a fortei de munca din strainatate in tara noastra.

Firma de recrutare existenta in Romania de aproape 20 de ani, are sedii in Bucuresti, Iasi si Brasov si selecteaza si aduce muncitori din: Nepal, India, Sri Lanka, Vietnam, Filipine si Thailanda.

In acesta perioada a reusit sa multumeasca producatori de renume din tara noastra, de aceea fenomenul a aluat amploare si economia romaneasca nu sufera din cauza migratiei fortei de munca.

Muncitorii recrutati de Jordanriver.eu sunt harnici, politicosi, loiali si nu au pretentii salariale exagerate, ci se multumesc cu conditii decente de trai si salarizare.

Am cunoscut personal care are deja o vechime de 10-15 ani la acelasi loc de munca, fiindca unui strain ii vine foarte greu sa schimbe locul de munca in momentul in care nu-i convine ceva.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

AXEM 4.0 – Instrumentul multifuncțional ideal pentru orice aventurier!

Published

on

 

Aventurile în natură atrag din ce în ce mai mulți români, fiindcă, nu degeaba se spune “codrul este frate cu românul”. Cu toate acestea, orice explorare poate deveni periculoasă, mai ales dacă te aventurezi iarna sau prin locuri sălbatice și încă neexplorate.

Cu un kit de supraviețuire așa cum este AXEM 4.0 (pe găsești în premieră în România un astfel de instrument mulți-funcțional) nu o să îți mai fie teamă de acum înainte. Mai mult ca sigur că o să te simți prin codrii și pădurile țării în deplină siguranță!

Instrumentul de supraviețuire mulți-funcțional care încape în orice tip de buzunar!

“Esențele tari se tin în sticluțe mici”, așa sună o expresie din ce în ce mai populară, iar acest instrument cu multiple funcțiuni o ilustrează perfect. Pe lângă faptul că îți oferă cel puțin 12 moduri de transformare pentru variate situații în care te-ai putea afla în sălbăticie, acest kit prezintă niște caracteristici uimitoare.

Grosimea este de 2,5 mm, în timp ce lungimea și lățimea sunt de 103 mm, respectiv 75 mm; adăugăm o greutate super ușoară, de numai 110 grame și avem imaginea unui instrument care poate fi “uitat” în orice buzunar.

Materialul din care este confecționat este din oțel inoxidabil, prelucrat prin tăiere cu laserul. Designul kitului este unul care atrage privirile, în acest sens, liniile de finisaj sunt evidențiate de oțelul satinat.

Cu ajutorul acestei unelte, care este disponibilă pe site-ul Airsoft.ro, o să poți să-ți pregătești lemne de foc, țepușe pentru vânat sau chiar o undiță de pescuit. Se transformă cu ușurință într-un vârf de suliță, pe care o poți folosi atât pentru protecție, cât și pentru a vâna.

Atașându-i un lemn mai solid îl poți transforma într-o toporișcă, iar dacă ai nevoie de un desfăcător de cutii, acesta este instrumentul ideal pentru a realiza astfel de acțiuni cu maximă rapiditate.

Ai ajuns într-un loc pustiu și ai nevoie să înșurubezi ceva la mașină ori ai nevoie să tai vreo bucată de sfoară? Poate nu ai un desfăcător de conserve la tine? Îți trebuie o șurubelniță foarte rapid pentru diverse operațiuni prin cabană, dar primul magazin este la mare depărtare și-n jurul tău vezi doar copaci?

Atât timp cât ai asupra ta acest kit de supraviețuire, nimic nu va mai fi imposibil. Nici deschiderea cutiilor sau a sticlelor, nici înșurubatul sau deșurubatul și orice acțiune ți-ar veni în minte nu o să mai fie o problemă.

Având dimensiuni reduse, o greutate mai mică decât a unui telefon mobil și multiple funcționalități, atunci când te vei afla în mijlocul naturii, siguranța și protecția ta îți vor fi garantate de acest kit de supraviețuire mulți-funcțional!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Portjartierele și ciorapii potriviți pentru completarea ținutei de la Sosetaria.ro

Published

on

 

O piesă vestimentară consacrată în garderoba femeilor ce se doresc a fi senzuale, portjartierul reprezintă o soluție actuală spre care se orientează tot mai multe reprezentante ale sexului frumos. Se pare că acest element a reușit să stârnească atenția lor, mai ales prin diversitatea ciorapilor cu care se poate completa. Motivele pentru care ar trebui încercate acestea sunt nenumărate, iar faptul că aduce o contribuție însemnată în conturarea senzualității și misterului feminin nu este de neglijat.

Dacă în urmă cu câțiva zeci de ani portjartierul reprezenta o necesitate pentru femei, în prezent acesta este ales pentru excelența cu care completează ținutele. Se folosesc portjartiere pentru a susține eficient dresurile, cândva fiind chiar nelipsite din ținuta de zi cu zi. Sosetaria.ro este o sursă bogată pentru cele care vizează astfel de achiziții, propunând de altfel publicului interesat o gamă complexă și interesantă de ciorapi damă, în modele dintre cele mai deosebite.

Sosetaria.ro – sursa ta de dresuri pentru portjartiere

Pe site-ul menționat găsesc cele interesate dresuri în texturi, culori și de grosimi din cele mai diverse. Pentru publicul aflat în căutare de ciorapi pantaloni așadar, specialiștii Șosetăria au pregătit modele clasice sau nu, inclusiv pentru purtarea de zi cu zi, ce vizează dresuri sexy, precum cei de tip plasă, ciorapi cu broderii fine, dar și alte modele, potrivite și pentru ocazii speciale. Stylish și rezistente, dresurile ce se regăsesc în portofoliul acestui magazin sunt delicați și feminini, creați și în varianta pentru mirese.

3 motive pentru care să porți portjartiere

Chiar dacă această sferă, a dresurilor, a evoluat enorm și opțiunile sunt dintre cele mai variate, portjartierul a continuat să fie purtat cu interes de publicul feminin. Astfel, iată care sunt 3 dintre motivele pentru care au rămas o alegere.

Primul se referă la senzualitatea pe care o acordă ținutelor feminine. Chiar dacă nu sunt la vedere, aceastea oferă purtătoarelor o mai mare încredere de sine, se simt mai sexy și mai atrăgătoare – un motiv bun de a le încerca măcar o dată.

Al doilea motiv se refera la popularitatea opțiunii în rândul vedetelor. Ținutele acestora le includ și deseori sunt lăsate la vedere. Sunt considerate piese de sezon mai ales de revistele de modă, în ciuda faptului că unii afirmă că ar fi demodate. Nici pe departe – portjartierul sigur este o armă de seducție valabilă.

Un al treilea motiv se referă la prezența acestuia în rândul participantelor de seamă la evenimente mondene. Vorbim despre apariții sexy, care atrag atenția publicului, deci care sunt de apreciat.

Ciorapi sexy pentru portjartiere de la Sosetaria.ro

Orice femeie poate fi provocatoare și sexy cu ajutorul unor ciorapi potriviți pentru portjartiere. Selecționarea atentă a modelului este o misiune de îndeplinit pentru a obține un efect scontat. Sosetaria.ro a pregătit pentru publicul feminin interesat colecții lansate de producători renumiți pe piața de profil. Pe site sunt disponibile acestea, alături de specificații ce vor ajuta în a face o alegere potrivită.

Opțiunile pe care le propune acest magazin ies în evidență nu doar prin diversitatea coloristică și de design a ciorapilor concepuți pentru portjartiere, dar și prin calitatea specifică.

În buline, cu dungi, transparenți, mat, aceștia aduc completarea dorită a ținutelor. Prezintă avantajul că vârful este protejat de o întăritură invizibilă care crește durabilitatea lor. Pot completa o sumedenie de ținute, indiferent de stilul lor într-un mod elegant și estetic totodată.

Portjartierul și purtatea lui corectă

Vizavi de o purtare corespunzătoare a portjartierului, recomandarea specialiștilor Sosetaria.ro este de a te raporta la acele aspecte care pot face diferența în mai multe privințe. Spre exemplu, ideal este a realiza alegerea corectă a ciorapilor, să fie potriviți pentru prinderea specifică a acestor sisteme, respectiv cea cu cleme.

Referitor la bretelele portjartierelor, disponibile în variante multiple și ȋn portofoliul magazinului menționat, acestea pot fi ajustate după necesitate, asemenea ca un alt articol de lenjerie feminină, sutienul. Fiecare va avea în vedere adaptarea lor după necestitate, atât cât să se simtă confortabil.

Iată deci că portjartierele, alături de dresurile potrivite constituie o armă feminină de seducție deosebit de puternică și încă de actualitate. Cele interesate de achiziții în acest sens, bifând totodată calitatea și durabilitatea unor astfel de accesorii, găsesc soluții estetice la costuri echilibrate pe sosetaria.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cel mai bun fotograf pentru nunta – 5 criterii de alegere

Published

on

 

Nunta sau botezul sunt evenimente cu adevarat emotionante din viata tinerilor, iar pentru a pastra cele mai frumoase amintiri ale momentelor este nevoie de cel mai bun fotograf. Insa, cum stii sa il alegi pe cel potrivit? Iata cinci criterii!

Cum alegi cel mai bun fotograf in cinci pasi

Inainte de marele eveniment, asigura-te ca ai suficient timp la dispozitie pentru a verifica gama de anunturi servicii pentru a gasi cel mai bun si mai talentat fotograf. Pentru a-ti usura alegerea, iti oferim o serie de intrebari pe care sa le adresezi fotografilor pe care ii vei contacta!

 

  1. Are un portofoliu de activitate? Orice fotograf profesionist trebuie sa aiba in spate o activitate care sa il propuna pentru postul de cel mai bun fotograf. Pentru a nu te indoi de serviciile sale si pentru a-ti face o prima idee, cere cateva exemple de fotografii ale clientilor.
  2. Ce experienta are in arta fotografica? Chiar daca pare usor, sa faci fotografiile perfecte nu este o misiune deloc simpla. Un fotograf profesionist trebuie sa detina abilitatile si aptitudinile tehinice necesare pentru realizarea unor portrete ideale. Iti vei da seama daca faci alegerea corecta si in functie de experienta de lucru de pana acum.
  3. Care este stilul de fotografie in care se incadreaza? Ca si in orice alt domeniu, si in fotografie sunt persoane care se specializeaza pe un anumit sector. Sunt fotografi care prefera fotografiile artistice, dar si persoane care au un singur stil de fotografie pe care il urmeaza.
  4. Are multe evenimente programate in perioada respectiva? Este o intrebare care te va asigura ca fotograful tau nu va intarzia la eveniment si nici nu va fi obosit. In cazul in care are foarte multe evenimente in aceeasi saptamana este posibil sa nu il gasesti intr-o forma foarte buna, iar fotografiile de la nunta ta sa nu fie tocmai reusite.
  5. Detine tot echipamentul de fotografie necesar? Un fotograf profesionist investeste in echipamentele sale si din raspunsul lui poti sa iti dai seama ce optiuni iti ofera. Pentru a imortaliza un eveniment important nu ai nevoie doar de fotografii clasice, asa ca asigura-te ca fotograful are si camera de fotografiat cu zoom inclusa, cu optiune de eliminare a ochilor rosii, suport pentru camera, aparat cu vizibilitate crescuta, dar si cu o claritate setata, baterii, surse de incarcare, etc.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending