Connect with us

Sport

Unde se vede Partida dintre România și Muntenegru?

Published

on

Reclame

Prima TV difuzează astăzi, de la 21:45, în direct și în exclusivitate, partida dintre România și Muntenegru din UEFA NATIONS LEAGUE. Postul de televiziune din portofoliul Clever Media dedică această zi evenimentului fotbalistic. Încă de la prima oră a matinalului, prezentatorii Focus și Focus Sport au purtat tricoul Naționalei. De la 15.00, Cristi Brancu are o ediție specială de Exclusiv VIP, cu invitați și subiecte dedicate meciului tricolorilor. Printre invitații săi se numără legende ale fotbalului românesc, precum Rică Răducanu, în direct din Giulești, sau Dănuț Lupu, oameni de fotbal, dar și membrii naționalei de fotbal a artiștilor.  La toate acestea se adaugă zeci de mesaje de susținere transmise tricolorilor de către de vedete.

De la 19.30, la Flash Monden, Diana și Cove prezintă o ediție specială în care fotbalul e rege, iar de la 20.00, Dragoș Pătraru aduce mai devreme Starea Nației. El analizează starea fotbalului românesc, într-o ediție specială a emisiunii. “Cred că ne-am blocat cumva mințile, toți, pe ideea că noi suntem talentați, că avem echipă, avem valoare și că meciurile pierdute reprezintă accidente. De fapt, nu e deloc așa. Munca bate talentul permanent, iar noi refuzăm doua lucruri: să facem un plan bun și să ne apucăm de muncă. Avem mai mulți seniori decât juniori, dar noi tot așteptăm acea generație care să ne pună acolo unde credem noi că ne e locul. Nu, locul nostru e mai jos decât suntem acum. Și putem urca doar dacă acceptăm cine suntem, ce suntem și punem mâna pe lopeți, să muncim. Sigur, mai e și problema ce vrei sa faci când îl convoci pe Alibec în loc de Deac, ce mesaj le transmiți copiilor? Despre toate vom vorbi în seara asta, la emisiune”, spune Pătraru.

De la 21.00, toți jucăm când joacă România. În studioul UEFA NATIONS LEAGUE, Alex Rădulescu și invitatul sau, internaționalul Gică Popescu, expert Prima TV, analizează lotul trimis în teren de Edi Iordănescu și strategia selecționerului roman. De la 21:45 ținem pumnii strânși fotbaliștilor Naționalei. Costi Mocanu și Emil Grădinescu comentează în direct și în exclusivitate de pe Arena din Giulești meciul dintre România și Muntenegru.

Seara se încheie cu analiza la rece a rezultatului și jocului tricolorilor din studioul UEFA NATIONS LEAGUE,  făcută de Gică Popescu și Alex Rădulescu.

Marți, 14 iunie, la Prima TV, toți jucăm când joacă România!


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending