Connect with us

Life Style

Unde sunt banii omului de afaceri Nicușor Stan?

Published

on

Reclame

Recunoscut pentru vasta sa cariera de weeding planner, dar și pentru afacerile sale imobiliare, Nicușor Stan, este într-o continuă propulsare spre succes, din punct de vedere financiar. El este mâna de fier care conduce complexul de evenimente Ambasad’Or Events, ce mai nou se pare că are un nou concept – Ambasad’Or Versailles, inspirat, evident, din epoca barocă franceză. Complexul are patru saloane de evenimente, noi, care de la prima privire taie răsuflarea publicului. Tușa franțuzească reiese din mobila sculptată și tavanale înalte dar și aranjamentele bogate. Tot acest succes datorită perfecționismului cu care domnul Nicușor își tine business-ul la cote înalte.

“Ca orice antreprenor îmi doresc și profit, însă cel mai important pentru mine este să inovez. Nu îmi place plafonarea și prefer mereu să aduc ceva nou în conceptele pe care le creez. Am pornit proiectul Ambasad’Or Events cu inspirația din Londra, apoi am pornit spre New York, Miami, Dubai, Liban și acum Versailles. Se pare că noul concept a fost foarte bine primit de clienții noștri, feedback-ul fiind unul pozitiv”, a declarat Domnul Nicușor Stan.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show10 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT23 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending