Unibet poker – cele mai de încredere camere de poker licenţiate din România  - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Unibet poker – cele mai de încredere camere de poker licenţiate din România 

Published

on

Unibet este reconoscut de multi pasionati ai jocurilor de noroc ca si cel mai de incredere operator licentiat in Romania, care ofera servicii de pariuri sportive, de casino, dar si o camera de poker de exceptie. Platforma Unibet poker este una spectaculoasa, care lunar isi recompenseaza clientii cu multe promotii si premii in bani.

Advertisement

Una dintre cele mai serioase camere de poker online de pe mapamond, Unibet poker iti ofera zilnic o multime de turnee cu premii de nerefuzat. Jucatori din peste 150 de tari s-au alaturat operatorului Unibet poker, care are o experienta de peste 17 ani pe piata pokerului online, obtinand in acest interval de timp numeroase premii si distinctii.

Motivele pentru care merita sa-ti faci chiar azi un cont online la Unibet poker sunt: un bonus de bun venit generos, numeroase alte promotii si turnee freeroll, siguranta platilor si promptitudinea retragerilor, iar lista poate continua. In plus, spre deosebire de alti operatori si retele care ofera camere de poker, Unibet poker dispune un software de poker independent, la care poti participa doar daca esti jucator Unibet. Grafica Unibet poker este cu adevarat inedita, placuta ochiului, moderna, amintind de desenele animate.

Advertisement

Sa joci la Unibet poker este extrem simplu. Poti accesa camera de poker chiar de pe pagina de pornire, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi „Poker” din meniul principal orizontal, pozitionat in partea de sus a paginii.

Advertisement

Un alt avantaj competitiv a celor de la Unibet poker il constituie faptul ca ti se permite selectarea a nu mai putin de cinci nickname-uri (alias-uri). Acest fapt prezinta avantajul ca iti poti ascunde identitatea fata de unii adversarii pe care i-ai mai intalnit la mesele de joc.

Bonusul de bun vebit de la Unibet poker

Oferta promotionala de bun venit a Unibet poker consta intr-un bonus progresiv de 200 euro si intrarea la 4 turnee Freerol x €500. Acest bonus progresiv Unibet poker nu va fi creditat instant, ci iti vei primi banutii pe parcurs ce joci, bonusul fiind deblocat in 5 tranșe, astfel:

  • Tranșa 1: Vei primi un bonus de 1€ dupa ce vei realiza un rake de 2€;
  • Tranșa 2: Vei primi un bonus de 4€ dupa ce vei realiza un rake de 10€;
  • Tranșa 3: Vei primi un bonus de 15€ dupa ce vei realiza un rake de 50€;
  • Tranșa 4: Vei primi un bonus de 40€ dupa ce vei realiza un rake de 150€;
  • Tranșa 5: Vei primi un bonus de 140€ dupa ce vei realiza un rake de 588€.

Advertisement

Asadar, pentru a debloca bonusul maxim integral de 200 de euro (1+4+15+40+140=200€) va trebui sa acumulezi un rake de 800 de euro (2+10+50+150+588=800€). Rake-ul reprezinta taxele pe care le platești cand participi la turnee și jocuri cash. Termenul pe care il ai la dispozitie pentru a debloca integral sau parțial bonusul de bun venit este unul generos de 60 de zile, iar acesta nu mai este supus vreunei condiții de rulaj, adica il poți retrage ca si bani cash sau il poți folosi cum dorești tu.

Mult succes!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending